Vedete din Romania

#catalin botezatu #showbiz #adrian enache #copii vedete #vedete intern #copii ascunsi

Viata secreta a vedetelor. Copiii pe care i-au tinut ascunsi

Elita mondena nu e scutita de scandaluri si nici de amantlacuri care sa lase in urma copii nelegitimi. Daca despre unii nu se afla niciodata, alti copii "din flori" ies rand pe rand la iveala. Iata 5 vedete care s-au trezit peste noapte parintii unor copii de care habar nu aveau.


Adrian Enache

Sursa foto: infoziare.ro

Cand credea ca a scapar de necazuri, Adrian Enache mai da de un bucluc. O tanara in varsta de 22 de ani a marturisit aseara, la emisiunea "Wowbiz", ca este fiica artistului. Gianina a declarat ca a aflat acest secret pe cand nu implinise inca 10 ani, de la femeia care o adoptase. Tot de la ea a aflat ca ar fi fiica celebrului artist. "Abia la 19 ani, am fost pregatita sa o vad pe mama mea. Mi-a spus ca barbatul care a lasat-o gravida ar fi un barbat foarte rau. Ea s-a dus si i-a spus ca e insarcinata, el s-a enervat si a lovit-o in burta. Eu cred ca m-a mintit. Cand a fost intrebata daca sunt fata lui Adrian Enache, ea a spus simplu: «nu». (...) Ma macina foarte mult. Nu stiu daca este tatal meu. Am vazut asemanari. Cred ca ochii sunt cei mai asemanatori", a spus tanara.

Pana acum, Adrian Enache, care mai are doi copii, nu a avut niciun fel de reactie.

CITESTE SI:

El este cel mai frumos barbat din lume! Crezi ca merita titlul?
Cum aratau in tinerete candidatii la presedintie! Imagini incredibile!
Horia Brenciu da cu noroi in fostii colegi: "Nu se face asa ceva!"


Victor Piturca

Sursa foto: gsp.ro

E de notorietate scandalul starnit in 2011 de dansatoarea Vica Blochina, femeia care a reusit sa dovedeasca in urma unui proces de paternitate ca are un fiu cu selectionerul Romaniei, Victor Piturca. Relatia dintre cei doi s-a indreptat intre timp, Piturca recunoscandu-si fiul. Edan are acum 7 ani si petrece deja vacantele impreuna cu tatal sau.

Catalin Botezatu

Sursa foto: vedete.rol.ro

Si Catalin Botezatu si-a recunoscut, in urma cu mai multi ani, fiul, pe Andrei Iordache, care acum are 28 de ani. Cei doi seamana foarte bine. "Mi-am dat seama atunci cand Iolanda (mama lui Andrei - n.r.) l-a trimis la mine impreuna cu sora lui. Am avut un flash cand l-am vazut, a fost o chestie ciudata si, cand vorbea, parca auzeam un ecou", a povestit Botezatu in urma cu doi ani.




Si, ca dovada ca aschia nu sare departe de trunchi, Andrei este designer si si-a lansat deja mai multe colectii de moda.

Adrian Paunescu

Sursa foto: libertatea.ro

Imediat dupa moartea lui Adrian Paunescu, o grefiera de la Tribunalul Bucuresti anunta ca este fiica poetului. A urmat un lung proces si, dupa doi ani, expertiza ADN a relevat faptul ca Andreea Barlea are acelasi ADN cu Adrian Paunescu.

Michael Jackson

Sursa foto: x-tremeradio.ro

Tot un test ADN a dovedit faptul ca Michael Jackson mai are un fiu, pe Brandon Howard, acum in varsta de 31 de ani, si el un talentat muzician.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului