Vedete din Romania

Vica Blochina, prinsa bauta la volan. Ce alcoolemie i-au descoperit politistii

Vica Blochina, fosta amanta a lui Victor Piturca, are probleme mari cu legea. Blonda a fost prinsa la volan dupa ce a consumat alcool.

Potrivit politistilor de la Brigada Rutiera din Bucuresti, Vica avea o alcoolemie de  0,3 la mie alcool pur in aerul respirat. Atunci, agentii au amendat-o cu 630 de lei si s-a ales cu permisul suspendat trei luni. Vica a facut imediat contestatie, afirmand ca nu se afla ea la volan:

„Din descrierea faptei, astfel cum a fost reținută de agentul constatator, reiese faptul că petenta se afla la conducerea automobilului. Deși, prin plângerea contravențională, petenta susține că o altă persoană a condus autoturismul aceasta nu a indicat și numele persoanei în vederea audierii acesteia în calitate de martor. Mai mult, petenta a prezentat la controlul efectuat permisul auto pe care îl deține, aspect ce întărește convingerea instanței cu privire la faptul că petenta se afla la conducerea autoturismului. Intimata a depus la dosarul cauzei rezultatul printat al alcool-testului, acesta fiind de 0,3 mg/l. Bonul a fost completat cu numele petentei și data nașterii, iar informațiile conținute de acesta, respectiv cantitatea de alcool pur în aerul expirat și data la care a fost efectuat testul se coroborează cu cele reținute în procesul-verbal contestat. În condițiile în care petenta nu a indicat niciun mijloc de probă în susținerea apărărilor formulate, instanța apreciază că prezumția de temeinicie a procesului-verbal contestat nu a fost răsturnată. Pentru aceste argumente, instanța urmează a respinge plângerea contravențională ca neîntemeiată”, se arată în motivarea instanței.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului