Vedete din Romania

#paternitate #vica blochina #proces paternitate #decizie instanta

Vica Blochina asteapta decizia instantei in procesul de paternitate

Vica Blochina, fosta amanta a selectionerului Victor Piturca, asteapta astazi, 23 noiembrie, decizia instantei in procesul de paternitate deschis la inceputul anului.

Blonda a cerut sa primeasca pensia alimentara pentru Edan, fiul sau si al lui Victor Piturca, iar potrivit actelor depuse la dosar, suma pretinsa este de 360.000 de euro.

Avocatul Vicai Blochina a cerut in fata instantei de judecata ca Victor Piturca sa plateasaca un sfert din veniturile lunare ca pensie alimentara pentru Edan. Potrivit actelor depuse de antrenorul de fotbal, venitul sau lunar nu depaseste 40.000 de euro pe luna, ceea ce inseamna ca fiul sau ar trebui sa primeasca 10.000 de euro. Avocatul a cerut aceeasi suma de bani si pentru ultimii trei ani, cand lituanianca a fost impiedicata sa-l actioneze pe Piturca in instanta.

De cealalta parte, avocatul lui Victor Piturca sustine ca aceste cerinte sunt exagerate si vizeaza confortul Victoriei Blochina.

"Consideram ca cerintele sunt exagerate su nu vrem ca acest proces sa fie o sursa de imbogatire a doamnei Blochina", a declarat avocatul selectionerului.

Victor Piturca si fosta balerina Vica Blochina au avut o relatie de 16 ani si au impreuna un fiu, in varsta de 5 ani.

Sursa foto: lounge.crema-cafe.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului