Vedete din Romania

# sarbatori de lux #vica blochina #sarbatori #thailanda

Vica Blochina, sarbatori de lux in Thailanda. Suma uluitoare pe care a platit-o pentru o noapte de cazare

Vica Blochina trece prin cea mai frumoasa perioada a vietii sale. De ceva vreme, apare tot mai des in compania unui barbat misterios, un afacerist grec, cu care a petrecut si sarbatorile de iarna. A plecat din Romania de Craciun pentru a petrece la plaja, tocmai in Thailanda. Aici, fosta balerina a fost rasfatata de afaceristul grec, care de Craciun i-a gatit curcan. In plus, pentru o noapte de cazare in vila pe care au inchiriat-o, grecul ar fi platit o suma uluitoare. Astfel, pentru a petrece sarbatorile in Thailanda, la vila de lux, Vica si prietenul sau au platit 12.000 de euro pe noapte.

 

“Am inchiriat o casa acolo. E superba! E un domeniu intreg. Cred ca e cea mai frumoasa casa din Phuket. Are cinema, spa si costa 12.000 de euro pe zi”, a declarat Vica Blochina pentru Cancan.

Vica Blochina: „E misto la 50 de ani sa te plimbi pe banii altora”

Fosta dansatoare Vica Blochina se apropie de varsta de 50 de ani, dar traieste ca la 20!

Vica a marturisit ca desi munceste, are grija de fiul ei, gaseste mereu timp sa se si distreze! Iar recent si-a facut timp sa-i puna la punct si pe cei care o judeca. Este constienta de atuurile pe care le are, dar si de felul in care arata si nu vrea ca viata sa treaca pe langa ea.

„E misto la 50 de ani sa te plimbi pe banii altora, inseamna ca esti smechera, nu?! Sa arate altele la 45 cum arat eu si sa se plimbe pe banii altora. Sunt altii care au bani si n-au cu cine sa se plimbe”, a declarat Vica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare