Vedete din Romania

#florin busuioc infarct #florin busuioc

Viciul care era sa ii aduca moartea lui Florin Busuioc

Florin Busuioc a suferit un infarct saptamana trecuta, chiar in timpul unui spectacol de teatru in care juca pe scena Filarmonicii din Craiova. 

Colegii sai i-au fi acordat primul ajutor, marti seara, cand s-a produs evenimentul sumbru. Medicii de pe ambulanta l-au resuscitat pe Florin Busuioc si l-au operat la spitalul din Craiova. 

Prezentatorul ProTV trebuia sa fie dus cu un ecliopter al SMURD la Bucuresti, dar aparatul de zbor nu s-a putut ridica de la sol din cauza vremii instabile. In acest moment, Florin Busuioc se afla internat la Spitalul Fundeni. Este in stare stabila, insa medicii spun ca recuperarea lui va fi una foarte grea. 

Apropiatii realizatorului TV spun ca acesta avea un ritm foarte alert si ca alerga mereu intre spetacole si televiuziune. De asemenea, Florin Busuioc fuma foarte mult. Medicii specialiști susțin, de altfel, că riscul cel mai important al consumului de tutun se răsfrânge asupra sistemului cardiovascular. Mai precis, fumatul este unul dintre cei mai importanți factori de declanșare a infarctului miocardic 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului