Vedete din Romania

#bianca dragusanu # fetita victor slav #victor slav

Victor Slav, despre fiica sa: "In viata, toti suntem sortiti greselii"

 

Fostul sot al Biancai Dragusanu este foarte apropiat de fetita sa, Natalia Sofia. Victor Slav se straduieste sa fie cat mai prezent in viata micutei sale, chiar daca aceasta locuieste la cateva sute de kilometri de Bucuresti, la bunica sa, in judetul Hunedoara.

Cel mai mult, Victor Slav isi doreste sa aiba o relatie apropiata cu Sofia atunci cand acesta va fi adolescenta.

"Imi este teama de perioada adolescentei fiicei mele, cand nu imi va mai povesti lucruri, cand va incepe sa aiba secrete," a marturisit Victor Slav, potrivit avantaje.ro.

"In viata toti suntem sortiti greselii"

Prezentatorul tv mai spune ca greselile sunt omenesti si crede ca si fiica sa va gresi atunci cand va creste. Insa el vrea sa ii insufle Sofiei valori sanatoase de viata, de care sa tina cont atunci cand va mai creste.

"In viata toti suntem sortiti greselii, probabil ca le va face si ea. Greseala face parte din procesul de invatare. Aș dori sa invete din ele si sper sa vina sa-mi spuna ce a gresit, pentru a gasi rezolvari. Totul in viata are o rezolvare. Nu pot spune 10 sfaturi, voi vedea in functie de drumul pe care fiica mea il va urma. Dar as vrea sa isi construiasca o scara de valori sanatoasa, sa nu catalogheze oamenii in functie de statut social, sa aiba bun simt, sa respecte oamenii din jur," a mai spus Victor Slav.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit in septembrie 2013, dar mariajul lor nu a durat decat un singur an. Cei doi au divortat, insa nu au putut sta departe unul de celalat doar cateva luni. S-au impacat, iar in 2016 a venit pe lume fiica lor Natalia Sofia. Acest lucru nu i-a impidicat sa-si spuna "adio" in 2018.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului