Vedete din Romania

#violeta babliuc #catalin botezatu #bianca dragusanu

Violeta, suparata pe Bote: "O sa rup usa cu el!"

Violeta Babliuc in asteapta suparata pe Catalin Botezatu sa revina in tara. Castigatoarea emisiunii "Burlacul" este deranjata de speculatiile despre impacarea dintre Bote si Bianca Dragusanu .

Dupa ce se intoarce din Egipt, unde filmeaza pentru emisiunea " Next Top Model ", Catalin Botezatu va avea de infruntat furia Violetei Babliuc, deranjata de zvonurile despre impacarea iminenta cu Bianca Dragusanu.

"Il astept pe Catalin sa revina din Egipt. Sunt suparata pentru tot ce se aude. Inca mai tin la el, e normal sa fiu si geloasa. Vrea Bianca sa se marite cu Bote? Eu cred ca e doar o speculatie. Oricum, abia astept sa vina, o sa rup usa cu el!", a declarat Violeta, pentru emisiunea Clubbing Report, de pe Click.ro.

Gluma Violetei despre spartul usii nu a lasat-o rece pe Bianca Dragusanu, care anul trecut a rupt o usa dupa ce a primit o palma de la creatorul de moda.

"Violeta se baga si ea in seama, ca nu o baga nimeni, chiar si Catalin o ignora. Face asa ca probabil ma considera un pericol. Eu sunt singura, nu sunt iubita lui Catalin, afirmatiile ei doar ma amuza", a declarat Bianca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare