Vedete din Romania

#fiica Virgil Iantu #vedete intern #virgil iantu #showbiz

Virgil Iantu si fiica sa, in postura de oameni ai strazii

Virgil Iantu s-a implicat in nenumarate randuri in campanii umanitare! Prezentatorul ii tv transmite aceleasi valori si fiicei sale Jasmina, in varsta de 11 ani. In prag de sarbatori, Virgil Iantu a pozat alaturi de Jasmina pentru o campanie care isi propune sa reintegreze in societate oamenii strazii.

„Puteam sa fiu eu! Puteam sa fiu singur sau alaturi de copilul meu! Cum ai fi reactionat daca ne vedeai asa, pe strada? stiu, nu ti-ar fi venit sa crezi, dar, totusi, ai fi facut ceva? Te-ai fi oprit sa-mi asculti povestea? M-ai fi intrebat daca ne e frig, daca ne e foame? Hai sa nu ramanem indiferenti fata de cei care au nevoie de noi, eu am ales sa-i ajut. Este vorba despre o noua campanie sociala careia ma alatur , Puteam sa fiu eu! Viata din sens opus, care isi propune sa reintegreze in societate oamenii strazii, oferindu-le o noua sansa, un viitor mai bun”, spune Virgil Iantu.

„In urma cu doi ani, am ales sa ma implic in mod activ si direct in campania «Sunt un taran», pentru sustinerea valorilor autentice romanesti. A urmat anul acesta «1 iunie, zi libera», pentru ca fiecare copil sa aiba sansa sa petreaca Ziua Copilului alaturi de parintii sai. Ambele campanii au fost premiate de industria creativa, iar pe langa asta, cu ajutorul societatii civile, am reusit sa realizam obiectivele campaniilor precedente si ne dorim sa avem rezultate pozitive si in ceea ce priveste ajutorul pe care este de dorit sa-l oferim celor care au nevoie. si tu poti sa ajuti, implica-te, pentru ca puteai sa fii chiar tu! //www.viatadinsensopus.ro/”, a mai spus Virgil Iantu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare