Vedete din Romania

# vladimir draghia sotie #Vladimir Draghia nunta #Vladimir Draghia

Vladimir Draghia s-a casatorit. Mireasa a ales o rochie superba

Actorul Vladimir Draghia, unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz, a renuntat la statutul de burlac. S-a casatorit sambata cu Alice, femeia care in urma cu cateva luni i-a daruit un copil.

Cununia religioasa a avut loc in aer liber, pe o plaja privata de pe litoral. Evenimentul a fost unul intim si foarte restrans, la care au participat doar familia si cativa prieteni apropiati ai celor doi.

Vladimir Draghia si-a cerut iubita in casatorie cand a ajuns acasa din Republica Dominica, unde s-a desfasurat show-ul "Exatlon", la care a participat si iesit castigator. Pentru ca nu a mai avut rabadare, Vladimir a cerut-o de sotie pe Alice chiar la aeroport.

A fost aproape foarte romantic. Hotărâsem la Exatlon să fac asta, pe când număram lunile pline, pe când aveam timp să le ordonez pe toate. Spun aproape foarte romantic pentru că planul era să o cer în aeroport, imediat ce ieșeam pe porțile alea de la Aeroportul Otopeni, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca în filme, știu, dar pentru că m-am întors printre ultimii și erau sute de oameni care ne așteptau acolo, nu am vrut să pun presiune pe ea, să-i pun întrebarea de față cu toți oamenii. Nu am vrut să se simtă încolțită, așa că am așteptat să rămânem doar noi trei, în parcarea aeroportului, departe de străini, și m-am pus într-un genunchi (după două ezitări), am rupt ambalajul de la o ciocolată, pentru că nu aveam inel de logodnă la momentul respectiv, l-am transformat într-un inel, și am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea”, a povestit Vladimir Drăghia, care are împreună cu iubita sa o fetiță, Zora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare