Vedete din Romania

#confesiuni Laura Giurcanu #Laura Giurcanu inselata #Laura Giurcanu

Vloggerita Laura Giurcanu, distrusa in dragoste: "A fost cel mai urat tip de inselat, se intampla la 10 metri de mine"

Tanara Laura Giurcanu (24 de ani), cunoscuta in special in mediul online ca vloggerita si influencerita, traieste o adevarata drama sentimentala dupa despartirea dureroasa de logodnicul Cezar.

Laura Giurcanu s-a confesat cu lacrimi in ochi in fata admiratorilor sai de pe retelele de socializare, recunoscand ca s-a separat de barbatul cu care urma sa se casatoreasca.

"Aceasta relatie ajunsese sa fie toxica si aparent greu de gestionat. De acolo s-a ajuns la inselat si a fost cel mai urat tip de inselat, a fost in public. Oamenii au si vazut treaba asta, asa am si aflat. Am vazut o poza explicita, o poza care mi-a frant inima, care circula libera pe internet si va ramane", a declarat vedeta.

"Eram in camera de hotel in momentul in care chestia aia se intampla la 10 metri de mine. Asta a facut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam sa fac parte si iata-ma fix in mijlocul ei", a subliniat Laura Giurcanu pe retelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura (@lauragiurcanu)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului