Vedete din Romania

Vloggerita Mimi, la un pas de sinucidere din cauza lui Sebastian Dobrincu. Afaceristul a inselat-o cu solista Ioana Ignat VIDEO

Vloggerita Mimi (23 de ani), una dintre cele mai cunoscute influencerite din Romania, a trecut printr-o mare dezamagire in viata sentimentala, fiind implicata intr-un triunghi amoros alaturi de afaceristul Sebastian Dobrincu si de solista Ioana Ignat.

Mimi a facut o serie de dezvaluiri incendiare in podcastul "Acasa la Maruta", subliniind chiar faptul ca a fost la un pas de o mare tragedie dupa ce iubitul sau a parasit-o pentru Ioana Ignat.

Antreprenorul si solista (ambii in varsta de 23 de ani) si-au confirmat relatia la finalul anului trecut. "Un norocos si a lui jumatate", a scris Dobrincu pe Instagram, in prima sa imagine de cuplu cu Ioana, dupa despartirea de Mimi.

"Cand ne-am intalnit, a fost un moment magic. Cand m-am uitat in ochii lui, primul meu gand a fost "o sa-l iubesc pe baiatul asta ca o nebuna". Si ca o nebuna l-am iubit", a spus Mimi, amintindu-si de inceputul relatiei sale cu Sebastian, in 2019.

"A devenit o relatie serioasa, apoi au inceput sa apara problemele. Eu simteam ca el s-a indragostit de altcineva, iar el spunea ca era doar in capul meu. Cand a aparut in presa cu ea, pe mine m-a ranit foarte tare, pentru ca au aparut articole cum ca eu as fi fost o relatie pasagera pentru el. Ca am fost inlocuita, parasita. Normal ca m-a durut. Eu nici nu terminasem de plans dupa relatie si el deja era fericit cu altcineva. A fost foarte greu", a completat Mimi.

"Nu numai ca era fericit cu altcineva, dar cu mine nu a vrut sa se afiseze un an de zile de relatie, a durut foarte tare sa vad ca se afiseaza cu altcineva. Nu a vrut pentru ca imaginea mea nu se potrivea cu a lui. El este un geniu si eu nu", a insistat Mimi.

"Am inceput sa ma uit diferit la balcon. Atunci, mi-am dorit pentru prima data sa ma sinucid", a mai afirmat vloggerita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare