Vedete din Romania

#moni #iri #dragoste

Vorbeste cu Iri numai prin SMS

De o saptamana, sotia miliardarului s-a mutat in orasul ei natal, Bacau. Insotita de fiica sa, Irina, Moni se simte in largul ei, culmea!, in orasul in care a crescut. Mama sa si Ramona, sora vedetei, ii tin acesteia isonul in tot ceea ce face: plimbari prin parc, iesiri la terase , si intalniri cu colegele de liceu.

Faptul ca Irinel este plecat in strainatate cu afaceri a determinat-o pe Monica Columbeanu sa plece din Bucuresti, orasul cu multe tentatii, cum ar fi cluburile de noapte.

Pentru ca sotul ei sa fie linistit atunci cand semneaza vreun contract, Monica se ascunde de carcotelile unora sau altora intr-un oras in care Iri nu ar pune piciorul.

"Iri are foarte multe intalniri. Azi e la Barcelona , maine la Paris. Trece pe acasa doar sa schimbe valiza . Intreaga zi ne scriem sms-uri. Doar asa mai comunicam in ultima vreme. Eu ma simt minunat la Bacau. Irina se joaca in locurile in care ma jucam si eu. Orasul s-a schimbat foarte mult.

Daca ar fi sa aleg un alt loc in care sa ma fi nascut tot Bacaul l-as alege. Mi se pare ca e cea mai buna zona. In spatele blocului meu este un dispensar , iar in fata este plin de magazine si am chiar si un Xerox. Nu trebuie sa iau barca, asa cum fac la Snagov, ca sa ajung la biserica. La Bacau? Cum sa vina Iri la Bacau (ha! ha! ha!)", ne-a declarat Monica sincera pana la capat.

"Nu sunt insarcinata"

Despre atat de mediatizata sa sarcina, pusa sub semnul intrebarii, Monica ne-a declarat fara ocolisuri. "Nu am facut testul de sarcina. De ce l-as face? Normal ca nu sunt insarcinata".

Gurile rele vorbesc, de altfel, despre faptul ca articolele aparute in legatura cu sarcina sa sunt doar o strategie de PR menite sa-i aduca Monicai cel de-al treilea sezon al reality show-ului "By Monica". Lucru infirmat de sotia lui Iri, care ne-a declarat ca a primit oferte, in urma cu doua zile, si de la alte televiziuni.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare