Vedete din Romania

#vedete petreceri private #Andra petreceri #vedete intern #showbiz #andra

Vrei sa-ti cante Andra sau Smiley la nunta? Iata cati bani vei scoate dun buzunar

Andra, Ovidiu Comornic, Smiley, Marcel Pavel si Pepe sunt doar cativa dintre artistii care canta la petrecerile private. Cei care vor sa le cante artisti celebri pot scoate din buzunare chiar si 12.000 de euro.

Cei care vor sa danseze valsul mirilor pe celebra melodie a lui Ovidiu Comornic, "Esti mireasa vietii mele" vor scoate din buzunare intre 1000 si 1.500 de euro, relateaza Romania TV. Artistul interpreteaza aceasta piesa de 15 ani, dar continua sa se bucure de solicitari pe banda si acum.

Tariful Andrei este mult mai mare. Cei care vor ca artista sa le cante la nunta trebuie sa pregateasca aproximativ 6000 de euro, in timp ce tariful lui Marcel Pavel se invarte undeva intre doua mii de euro.

Ilie Micolov, cu al sau hit ”Dragoste la prima vedere”, accepta si onorarii de 500 euro.

Cei care prefera o trupa la nunta atunci pot  apela la Compact, pentru 2.500 de euro, la Voltaj pentru 7.000 de euro sau la Dan Bittman si Holograf, pentru 10.000 de euro. Acelasi pret il cere si stefan Banica Jr. Cel mai mare onorariu insa, il percepe Loredana - 12.500 de euro.

Pentru iubitorii de muzica lautareasca, Catanga cere aproximativ 2.500 euro, Benone Sinulescu - 1.400 euro, iar Maria Ciobanu - 1.200 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare