Vedete din Romania

#dansez pentru tine #wilmark #stiri monden # motive wilmark

Wilmark a dezvaluit adevaratul motiv al eliminarii sale de la "Dansez pentru tine"

Vinerea trecuta, emisiunea "Dansez pentru tine" a debutat cu o mare absenta. Charismaticul dansator columbian Wilmark a fost eliminat din juriu, fara nicio explicatie, acesta fiind anuntat despre aceasta miscare cu cateva ore inainte de inceperea emisiunii.

Desi imediat dupa anuntul eliminarii, Wilmark nu a vrut sa faca prea multe declaratii, acum el a oferit explicatii detaliate in acest sens pe pagina sa de Facebook.

"Multumesc Pro TV si mai ales echipei frumoase pentru "familia" pe care mi-a oferit-o atatia ani. Nu m-am despartit cu suparare, dar recunosc ca am o parere de rau pentru faptul ca nu am fost inteles la momentul potrivit. Nu am avut contracte cu alte televiziuni, dar e foarte adevarat ca am acceptat sa merg la un alt post de TV; producatorii emisiuni "Dansez pentru tine" stiau de luni de participarea mea la alte emisiuni la Kanal D. Pot sa spun doar ca n-am inteles de ce au ales ultima zi sa ma anunte? Am apreciat ca televiziunea care m-a invitat a inteles situatia complicata in care ma aflam si a decis sa amane difuzarea emisiunii in care am fost invitat. Inteleg si postura in care s-au regasit si cativa dintre cei ce au fost nevoiti sa ia o astfel de decizie, oameni care-mi sunt in continuare la fel de dragi si pe care nu-i condamn in nici un fel", a scris Wilmark  pe reteaua de socializare. 

Sursa foto: wowbiz.kanald.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare