Vedete din Romania

#tv #serban huidu #oana zavoranu

Zavoranu: "Huidu e frustrat pentru ca l-am refuzat"

Oana Zavoranu sustine ca motivul pentru conflictul dintre ea si "carcotasi" vine din faptul ca i-ar fi refuzat avansurile lui Serban Huidu . Dezvaluirea sotiei lui Pepe vine la numai o zi dupa un interviu in care Huidu explica faptul ca nu are nimic personal cu ea.

Serban Huidu a dezvaluit pentru ring ca Oana Zavoranu este una dintre vedetele care l-a amenintat telefonic, in urma materialelor despre ea prezentate in emisiunea " Cronica carcotasilor ".

"Nu am o problema personal cu Oana Zavoranu, desi ea asa considera. Cronica si ceea ce facem noi se refera la obiceiuri, atitudini, lucruri pe care emisiunea in sine le condamna , nu noi. Nu inseamna ca eu nu am calcat niciodata in strachini sau ca Misu e perfectiunea intruchipata, dar credem ca tot ce facem noi acolo are un impact. De aceea, cand Oana Zavoranu se duce si se balacareste cu maica-sa la televizor, noi spunem ca nu-i frumos. Ea, atunci, crede ca avem ceva cu ea, dar nu-i asa", a spus Serban Huidu in interviu.

Zavoranu sustine insa ca atitudinea lui Huidu vine din faptul ca i-au fost respinse avansurile. "Esti un frustrat, fiindca te-am refuzat. Ti-am zis sa ai grija de sotia ta si sa ma lasi in pace pe mine. Poate in alta viata vei avea vreo sansa. Daca te vad, iti dau si doi-trei pumni", a declarat Oana pentru ring.

Oana a negat si amenintarile la adresa carcotasilor si a explicat ca nu exista dovezi in acest sens: "In telefonul meu scump nu are loc numarul tau, pentru ca aparatul nu-l suporta. Arata tu cum te-am amenintat".

"Chiar si Oanei Zavoranu, daca ai putea sa-i dai cei sapte ani de acasa sau o alta mahala unde sa fi crescut, asta i-ar fi ajutat, nu cristalele Swarovski " - Serban Huidu, pentru ring

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare