Vedete din Romania

#concert #ziua indragostitilor #paula seling #monica anghel #zdob si zdub #anda adam

Zdob si Zdub, in concert de Ziua Indragostitilor

De Ziua Indragostitilor, Capitala va rasuna in acordurile muzicale ale unor trupe si artisti precum Zdob si Zdub, Paula Seling si Directia 5. Toti acestia urmeaza sa sutina in data de 14 februarie spectacole pentru cuplurile de indragostiti.

Trupa Zdob si Zdub va sustine de Ziua Indragostitilor un concert in Afi Palace Cotroceni. Spectacolul va incepe la ora 20.00 si face parte din campania ProFM Love Session. Indragitii cantareti moldoveni vor canta cateva piese de pe noul album al trupei, "Basta Mafia", al saptelea din cariera lor muzicala, printre care cel mai nou single "Moldovenii s-au nascut", lansat in Romania in urma cu aproape doua saptamani.

Paula Seling va concerta de Ziua Indragostitilor, de la ora 19.00, la Sala Radio. Artista va fi acompaniata de Big Bandul Radio si de Orchestra de Camera Radio. Cuplurile de indragostiti vor putea asculta piese deja celebre, precum "Ploaie in luna lui Marte" sau compozitii mai noi, ca "Tu nu vezi".

Directia 5 va sustine pe 14 februarie, la Sala Palatului, traditionalul spectacol de Ziua Indragostilor. Alaturi de membrii formatiei vor mai urca pe scena si invitati speciali, ca Monica Anghel, Paula Seling, Giulia Anghelescu si Anda Adam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului