Vedete internationale

3 vedete pline de fite

Odata ajunse in varful piramidei, multe dintre vedete capata o atitudine greu de digerat, devenind mult mai selective cu prietenii si joburile pe care si le aleg. Iata cateva dintre vedetele care au devenit pline de fite imediat ce au capatat notorietate:


1. Madalina Ghenea

Manechinul Madalina Ghenea a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita relatiilor sale amoroase cu celebrii actori Leonardo DiCaprio si Gerard Butler.

Potrivit presei internationale, tanara romanca a devenit foarte selectiva in ultima perioada in ceea ce priveste joburile. Daca pana acum vedeta accepta orice ocazie pentru a-si pune in practica talentul actoricesc, chiar si in reclame sau videoclipuri, de cand si-a facut debutul in Cetatea filmului, avand, totodata, si primul sau rol principal, in pelicula "Dom Hemingway", Madalina a inceput sa strambe din nas si sa spuna pas ofertelor minore venite din partea romanilor.

"Mai multi artisti au dorit ca Ghenea sa joace in videoclipurile lor si i-au facut propuneri tentante. Agentul ei le-a trimis vorba ca Madalina nu are timp pentru astfel de proiecte, intrucat ea tinteste acum doar rolurile de la Hollywood", a dezvaluit un impresar roman.


2. Paris Hilton

Extravaganta maxima vine insa de la vedetele de peste Ocean, care ar face orice sa fie in centrul atentiei. Una dintre vedetele pe care presa internationala le-a catalogat ca fiind pline de fite este Paris Hilton.

Pentru o luna de vacanta in Ibiza, mostenitoarea imperiului Hilton a plecat cu nu mai putin de 22 de bagaje, pline doar cu haine. Pentru ca nu a fost indeajuns, vedeta s-a laudat cu isprava sa si pe Twitter.

"Am terminat intr-un sfarsit sa imi impachetez toate hainele pentru Ibiza. Credeti ca am luat destule?", si-a intrebat vedeta fanii.




3. Mila Kunis

Actrita Mila Kunis a avut si ea o iesire de supervedeta, chiar cu o fetita in varsta de 12 ani. Aflata la un patinoar, actrita s-a comportat foarte urat cu micuta, care venise sa ii ceara un autograf. Potrivit declaratilor fetitei, Mila nici nu a bagat-o in seama, intorcandu-i spatele acesteia.

Ulterior, un prieten al actritei s-a intors la micuta si i-a explicat ca Mila Kunis nu vrea sa fie deranjata cand se afla in locurile publice, in timpul sau personal.



Sursa foto: stirile.rol.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului