Vedete internationale

#showbiz #vedete extern #nunta George Clooney

A inceput petrecerea! Imagini inedite de la nunta lui George Clooney

Petrecerea de nunta a anului este in toi: George Clooney, cel mai ravnit burlac de la Hollywood, si logodnica sa, Amal Alamudin se casatoresc astazi, la Venetia.

George Clooney si Amal Alamuddin au planuit patru zile de sarbatoare pentru a marca fericitul eveniment. Astfel, vineri seara, cei doi au participat la cina de repetitie pentru nunta, care a avut loc la Hotelul Cipriani, de pe insula venetiană Giudecca, relateaza dailymail.co.uk.

Fotografii au fost pe urmele lor din momentul in care au pasit in Venetia, iar cei doi au stralucit in permanenta. Dupa ce ziua Amal a optat pentru o rochie alb-negru, seara aceasta a stralucit intr-o rochie asimetrica de culoare rosie, o creatie a casei Alexander McQueen, cea care a fost "responsabila" si de rochia ducesei de Cambridge. Aceasta i-a pus in evidenta chipul exotic. Alaturi de viitoarea mireasa s-a aflat in permanenta mama sa, Baria, si sora, Tala, dar si numeroase prietene ale acesteia.

De asemenea, George Clooney a aratat impecabil intr-un costum bleumarin, cu camasa alba, descheiata lejer. Alaturi de el s-au aflat Matt Damon si cel care ii va fi cavaler de onoare - Rander Gerber, sotul fotomodelului Cindy Crowford. De asemenea, la petrecere participa si editorul sef al Vogue, Anna Wintour, Sandra Bullock, Lana del Rey care va si interpreta cateva melodii pentru proaspetii casatoriti, precum si primarul Romei, Walter Veltroni, cel care va oficializa casatoria. 

CITESTE SI: Andreea Esca si Andreea Berecleanu, legate de un secret

Lovitura pentru Teo! "Eu nu am fost insurat!", spune fostul sot

La ora difuzarii acestei stiri se astepta sosirea unui alt cuplu celebru, Angelina Jolie si Brad Pitt, buni prieteni ai lui George Clooney. 

Amal Alamudin - una dintre cele mai cunoscute avocate din Marea Britanie, de origine libaneza - si George Clooney vor petrece la Venetia patru zile si patru nopti, alaturi de invitati. Iata cateva imagini de la nunta anului, atat cu fericitul cuplu, cat si cu Hotelul Cipriani: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului