Vedete internationale

#muza The Rolling Stones #actrita Anita Pallenberg #deces Anita Pallenberg #Anita Pallenberg #the rolling stones

A murit Anita Pallenberg, actrita care a fost muza formatiei The Rolling Stones

Anita Pallenberg s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Anita a avut o cariera fructoasa. Aceasta a fost actrita, model si designer vestimentar. Mai mult, Anita a fost muza formatiei The Rolling Stones si iubita lui Keith Richards.

Actrita a decedat marti, iar anuntul decesului a fost facut de Stella Schnabel, fiica pictorului Julian Schnabel, pe contul sau de Instagram. "Nu am cunoscut nidiodata o femeie ca tine, Anita. Nu cred sa existe cineva in univers ca tine. Multumesc pentru cea mai importanta lectie", a scris Stella Schnabel, alaturi de o fotografie in care apare impreuna cu Anita Pallenberg.

Cine a fost Anita Pallenberg

Anita a fost fiica cantaretului italian Arnaldo Pallenberg si al unei secretare germane Paula Wiederhold. Aceasta a copilarit in Germania. S-a iscat un zvon ca ea ar fi nepoata unui nazist care s-a refugiat in Austria.

Anita a fost descoperita de timpuriu in Germania ca model. Fascinata de noile perspective a inceput sa duca o viata frivola si putin conventionala.

In 1965 se muta la "Swinging London" unde traieste impreuna cu muzicianul Brian Jones, intre anii 1967 - 1977 este prietena ghitaristului Keith Richards cu are 3 copii. in timpul turnarii filmului „Performance" are in 1968 o legatura amoroasa cu cantaretul Mick Jagger.

Intre anii 1960 - 1970 devine dependenta de droguri, iar iin 1979 a fost implicata intr-un scandal, intr-un hotel in New York, cand  in patul ei a fost gasita moarta Scott Cantrell, o tanara de 17 ani, care avea o relatie cu Keith Richard. La ancheta s-a stabilit cauza mortii fetei, a fost suicid, potrivit romaniatv.net.

Anita Pallenberg a jucat in filme ca "Performance" (1970), de Nicolas Roeg, "Barbarella" (1968), de Roger Vadim, si "Candy" (1968), de Christian Marquand, si a fost considerata simbol al stilului anilor 1960. In plus, ea a aparut, in 2001, intr-unul dintre episoadele serialului "Absolutely Fabulous" alaturi de Marianne Faithfull, fosta iubita a lui Mick Jagger, de care a ramas apropiata de-a lungul timpului, scrie libertatea.ro.

Sursa foto: mariannefaithfull.fm

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului