Vedete internationale

# Nick Cordero #actor #coronavirus

Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani dupa o lupta indelungata cu coronavirusul

Actorul Nick Cordero, cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit dupa o indelungata lupta cu COVID-19, la varsta de 41 de ani, informeaza DPA, citata de Agerpres.

Sotia sa, Amanda Kloots, a confirmat trista veste pe contul ei de Instagram.

"Dumnezeu are acum un alt inger in ceruri. Inima mea este franta pentru ca nu imi pot imagina vietile noastre fara el", a marturisit sotia actorului, care a impartasit fanilor vesti despre starea acestuia pe contul sau de Instagram pe toata perioada tratamentului.

I-a fost amputat un picior

Cordero a fost testat pozitiv pentru COVID-19 in luna martie si internat la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, unde a stat peste 90 de zile la unitatea de terapie intensiva.

In aceasta perioada, actorului i-a fost implantat un stimulator cardiac, i s-a amputat un picior si a fost plasat in coma indusa. Cordero a dezvoltat si complicatii suplimentare, inclusiv infectii pulmonare si soc septic.

"Plamanii lui Nick au fost puternic afectati. Aratau de parca ar fi fumat timp de 50 de ani, atat de afectati erau," a mai spus Amanda Kloots.

Originar din Hamilton, Ontario, actorul s-a inscris la Universitatea Ryerson la care a renuntat pentru a canta pentru trupa Lovemethod. Dupa ce a parasit Canada si s-a mutat in New York, el s-a remarcat in rolul Toxie din comedia "The Toxic Avenger".

Cordero si-a facut debutul pe Broadway in productia din 2012 "Rock of Ages" si a obtinut o nominalizare la premiile Tony si una la Drama Desk, doi ani mai tarziu, pentru interpretarea lui Cheech in adaptarea muzicala a "Bullets Over Broadway", de Woody Allen.

Actorul a avut de asemenea roluri in seriale precum "Queer as Folk", "Lilyhammer", "Blue Bloods" si ''Law & Order: Special Victims Unit''.

In urma lui au ramas sotia si un baietel de un an, pe nume Elvis.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare