Vedete internationale

#Maradona ucis #deces Maradona #maradona

Acuzatii grave in cazul mortii lui Diego Maradona: "Au fost facute nenumarate greseli"

 

Noi detalii ies la iveala despre decesul lui Diego Maradona. Conform ultimelor informatii, acesta ar fi murit in urma ultimului tratament care i-a fost administrat, sustine fostul avocat al acestuia, Matias Morla.

Fostul avocat al regretatului fotbalist este martor in ancheta privind moartea lui Diego Maradona.

"Au fost facute nenumarate greseli si, din aceasta cauza, Diego nu mai este printre noi. A continuat sa se umfle pana cand inima i-a explodat”, a spus Morla, care a conchis: "Tratamentul medical gresit este cauza mortii lui."

In acest moment, sapte membri ai echipei medicale a lui Maradona sunt anchetati pentru ucidere din culpa, cu circumstante agravante. Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca pana la 25 de ani de inchisoare.

20 de experti investigheaza circumstantele in care a murit celebrul fotbalist, iar pana acum s-a stabilit ca acesta a primit ingrijiri medicale inadecvate, a fost neglijat si a suferit o suferinta prelungita inainte de a muri in urma unui atac de cord.

Cu cateva saptamani inainte de moartea jucatorului, o operatie pe creier i-a permis sa elimine un cheag de sange, scrie news.ro. Morla l-a vazut ultima data pe Maradona cu noua zile inainte de moartea fostului fotbalist.

 "Era inca acasa, dar mi-am dat seama ca nu se descurca bine. Avea o voce ciudata, robotica. Mi-am dat seama ca se datoreaza cantitatii de apa din corpul lui. Mi s-a parut o nebunie ca familia nu se hotarase inca sa-l trimita la spital, asa cum au recomandat medicii. Fiicele lui l-au abandonat apoi", a mentionat avocatul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare