Vedete internationale

#Adele de nerecunoscut #poza Adele #adele slabit #adele

Adele, de nerecunoscut! Cum arata cantareata in ultima poza postata

Fanii lui Adele sunt uimiti dupa ce cantareata a postat o fotografie in care apare total schimbata fata de imaginea cu care erau obisnuiti. Cantareata britanica, in varsta de 32 de ani, a slabit enorm si abia o mai recunosti. Este schimbata total.

Dupa ce a reusit sa slabeasca aproximativ 50 de kilograme, vedeta si-a socat fanii cu o noua aparitie. A pozat cu intr-o pereche de colanti si o bluza mulata, avand un look natural, si parul ondulat. Putini fani ar fi recunoscut-o daca poza nu aparea pe contul oficial al acesteia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

O postare distribuită de Adele (@adele) pe

 

Comentariile au curs garla dupa poza postata de Adele. Unii sustin ca a slabit rea mult si pare bolnava, altii ii spun sa nu mai slabeasca, iar unii spun ca nu arata ca Adele pe care o cunosteau. Deisgur sunt si persoane care o complimenteaza si ii spun ca arata superb dupa ce a slabit. “Adele nu mai arata ca Adele. Este trist. O urmaream pentru ca era diferita si unica fata de restul. Dar acum este la fel ca celelalte (nu vreau sa fiu rautacios) barbie.”, “Wow. Nu mai esti acea Adele pe care o cunosteam” sau “Dumnezeule! Arati UIMITOR!!!!!”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor acesteia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare