Vedete internationale

#jennifer anniston #seriale celebre #vedete extern # actori friends

Ai fost fan al serialului "Prietenii tai"? Iata cat de "prieteni" sunt azi actorii din "Friends"!

Actorii din filmul "Friends" erau niste necunoscuti inainte sa joace in renumitul serial. Dupa primul sezon, cei 6 actori au devenit celebri, dupa ce serialul a atras mai mult de 20 de milioane de telespectatori pe saptamana.

Prietenii din film au ramas in continuare prieteni, desi doar cativa se intalnesc regulat. Dintre toti actorii, Jennifer Aniston si Courteney Cox au ramas cele mai apropiate, dovada fiind faptul ca fiica lui Courteney a fost botezata de Jennifer. Dar iata ce fac azi actorii din "Friends", la 13 ani de la terminarea serialului cu salarii si incasari record la acea vreme. 

1. Rachel - Jennifer Aniston

Succesul serialului a propulsat-o pe Jennifer Aniston in elita actorilor de la Hollywood, dupa ce, la finalul serialului, aceasta ajunsese sa castige 1 milion de dolari pe episod pentru rolul lui Rachel. Printre filmele celebre in care Jennifer a avut rolul principal se numara "The Break-up", "Marley and me" sau "We're The Millers". In ceea ce priveste viata personala, actrita a avut suisuri si coborasuri. Dupa divortul de Brad Pitt, din 2005, Jennifer Aniston a fost intr-o relatie cu colegul de platou din filmul "The Break-up", Vince Vaughn, iar mai tarziu a devenit iubita cantaretului John Mayer. Din 2012, actrita este logodnica actorului Justin Theroux.

2. Monica - Courtney Cox

Courteney Cox, care a jucat rolul Monicai Geller in "Friends" se bucura in continuare de succes in televiziune, fiind unul dintre personajele importante din serialul "Cougar Town". Actrita din "Ace Ventura" si "Scream" este acum intr-o relatie cu cantaretul Johnny McDaid, dupa ce in 2013 a divortat de actorul David Arquette cu care era impreuna din 1999. Courteney si fostul ei sot au impreuna si o fetita, Coco, nascuta in 2004.

3. Phoebe - Lisa Judrow

Cea de-a treia prezenta feminina a serialului, Lisa Kudrow, cea care a castigat si un premiu Emmy pentru rolul din "Friends", si-a continuat cariera de actrita si dupa terminarea serialului care a facut-o celebra, dar niciunul dintre filmele in care a jucat nu a cunoscut succesul renumitei serii. Lisa este casatorita din 1995 cu Michael Stern, cu care are si un copil.

4. Joey - Matt LeBlanc 

Spre deosebire de colegii sai din serial, Matt LeBlanc nu a mai obtinut niciun rol important dupa terminarea celor 10 sezoane ale serialului. Cariera sa de actor ar putea fi reimprospatata odata cu lansarea filmului Lovesick, in care a primit rolul principal. Serialul "Friends" si-a lasat amprenta si asupra vietii personale a actorului. In prezent este intr-o relatie cu fosta sa colega de platou, Andrea Anders, care a devenit iubita lui dupa ce Matt a divortat de fosta sotie, in 2006.

5. Ross - David Schwimmer

Prietenul lui Matt din film, David Schwimmer, pare sa ii impartaseasca soarta. Desi a jucat in mai multe filme dupa terminarea serialului, David nu a reusit sa dea lovitura cu vreun rol important in filme celebre. In viata personala, actorul este casatorit din 2010 cu fotografa Zoe Buckman. Cei doi au impreuna un copil in varsta de 3 ani, pe nume Cleo.

6. Chandler - Matthew Perry 

In acord cu soarta celorlalti barbati din "Friends", Matthew Perry, cel care a jucat rolul lui Chandler, a avut o evolutie nesemnificativa in cinematografie dupa terminarea serialului. Doar doua roluri importante i-au fost distribuite: Matt Albie in "Studio 60 on the Sunset Strip" si Nicholas Oseransky in "The whole nine yards" si "The whole ten yards". Printre femeile din viata lui Matthew se numara Julia Roberts, Yasmine Bleeth si Lauren Graham, dar cea mai lunga relatie a sa a fost cea cu actrita Lizzy Caplan care a durat 6 ani, intre 2006 si 2012.

CITESTE SI: 5 vedete care au apelat la o metoda extrema pentru a slabi 

Justin, mai tare decat Brad Pitt. Iata la ce!

Cum sa-l faci sa te doreasca doar pe tine

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare