Vedete internationale

#accident alec baldwin #alec baldwin #alec baldwin a impuscat mortal o femeie #actor alec baldwin

Alec Baldwin exersa scoaterea pistolului din toc. Noi detalii despre tragedia de pe platourile de filmare

Noi detalii despre tragedia produsa pe platorurile de filmare al westernului “Rust”, in care Alec Baldwin a impuscat mortal o femeie si a ranit un barbat, ies la iveala. In urma anchetelor s-ar fi descoperit ca arma de recuzita folosita de actor pentru filmarea scenei fatidice a fost folosita, in prealabil, de echipa de filmare.

Accidentul s-ar fi produs la doar cateva momente dupa aceea, chiar inainte de inceperea filmarilor, moment in care Alec Baldwin exersa scoaterea pistolului din toc.  

Alec Baldwin exersa scoaterea pistolului din toc in momentul in care a impuscat-o mortal pe Halyna Hutchins

In momentul in care actorul Alec Baldwin a impuscat-o mortal pe Halyna Hutchins, directoarea de imagine a peliculei “Rust” si l-a ranit pe Joel Souza, regizorul filmului, actorul exersa scoaterea pistolului din toc. Acesta a indreptat arma spre camera de filmat in momentul in care glontul a lovit-o pe directoarea de imagine.

Regizorul Joel Souza, ranit la un umar in urma acelui foc de arma, se afla in spatele victimei, Halyna Hutchins. El a declarat ca auzit un sunet care semana cu "pocnetul unui bici, urmat de o 'bubuitura'", conform unui raport al anchetei preliminare, obtinut de postul NBC.

"Alec Baldwin era asezat pe o banca in decorul unei biserici si exersa miscarile de scoatere a pistolului din toc", precizeaza acelasi document. Regizorul privea scena peste umarul Halynei Hutchins.
Regizorul a mai adaugat da dupa focul de arma, Halyna Hutchins "s-a tinut cu mainile de abdomen, a inceput sa mearga impleticit in spate", apoi a fost ajutata sa se aseze pe pamant.

Cameramanul Reid Russell a precizat ca scena nu a fost filmata, intrucat echipa se afla in acel moment in etapa de pregatire a filmarii.

Echipa de filmare s-ar fi „jucat” cu arma folosita de Alec Baldwin, inainte de teribilul accident

Potrivit unui raport facut public se pare ca arma de recuzita care a ucis-o pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare din New Mexico, fusese folosita de membrii echipei in afata platoului de filmare. Acestia s-au fi jucat cu arma respectiva.

Arma, care a fost folosita apoi de Alec Baldwin pe platoul de filmare al peliculei "Rust", este posibil sa fi fost incarcata cu gloante reale cu doar cateva momente inainte de producerea accidentului. 

O alta sursa care se afla pe platou a declarat pentru publicatia TMZ ca politistii au descoperit munitie reala si cartuse oarbe depozitate in aceeasi zona. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care s-a produs confuzia fatala.  
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare