Vedete internationale

#restrictii anti covid #andrea bocelli #coronavirus

Andrea Bocelli spune ca s-a simtit "umilit si jignit" de restrictiile anti-Covid din Italia. "Nu am comis vreo crima"

Cantaretul italian de opera, Andrea Bocelli, a marturisit ca s-a simtit umilit si jignit de masurile de restrictie impuse in tara sa natala, Italia, in contextul pandemiei de coronavirus.

"Nu am putut iesi din casa chiar daca nu am comis nicio crima," a spus Bocelli. El a recunoscut, de asemenea, ca nu s-a supus restrictiilor si crede ca gravitatea pandemiei a fost exagerata, relateaza BBC NEWS, preluat de Digi24.

Comentariile sale au creat o mare surpriza, deoarece devenise un simbol al unitatii nationale in perioada cea mai dificila pentru Italia. In duminica Paștelui, Bocelli a cantat singur in fata Domului din Milano, in fata unei piete pustii.

Artistul de 61 de ani a facut o serie de declaratii referitoare la restrictiile impuse in pandemie la o conferinta tinută in Senatul Italiei, la care au participat politicieni din opozitie.

Bocelli a spus ca nu a respectat regulile din carantina "pentru ca nu credeam ca este corect sau sanatos sa stau acasă la varsta mea”.

"Am nevoie de soare si de vitamina D", a mai precizat artistul. Bocelli a sugerat ca cetatenii ar trebui sa refuze sa respecte acele reguli.

"Deci, pentru ce era tot acest simt al gravitatii? Sa refuzam sa respectam aceasta regula. Hai sa citim carti, sa ne miscam, sa ne cunoastem intre noi, sa vorbim, sa dialogam,"
a mai adaugat Bocelli.

Masurile de restrictie majore din Italia sunt aplicate acum doar la nivelul anumitor regiuni unde exista focare de COVID-19. Purtarea mastilor este obligatorie in mijloacele de transport in comun, magazine si alte spatii inchise, iar distantarea sociala trebuie respectata in spatiile publice.

Andrea Bocelli a fost infectat cu coronavirus

Cantaretul si familia lui au fost infectati cu coronavirus in luna martie. Marturisirea a fost facută chiar de catre celebrul tenor italian, pe pagina sa de Facebook.

Bocelli a declarat ca a facut o forma mai usoara a bolii, iar dupa ce s-a vindecat a donat plasma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare