Vedete internationale

#politica europeana #brad pitt #angelina jolie #casa #politica #londra

Angelina Jolie si Brad Pitt au vesti mari!

Angelina Jolie si Brad Pitt au decis sa se mute in Londra. Cei doi sunt acum in cautarea unei resedinte cu sapte dormitoare. In acelasi timp si-au scos la vanzare locuinta pe care o detin in New Orleans.

Se pare ca cei doi au pus deja ochii pe o locuita situata in inima Londrei, in valoare de 39 de milioane de dolari. Este o investitie majora, avand in vedere ca locuinta din New Orleans este evaluata la doar 6.5 milioane de dolari.

Motivul pentru care cuplul, alaturi de cei sase copii ai lor vor sa se mute in Londra, este faptul ca Angelina Jolie vrea sa se implice in viata politica europeana.

Cuplul a mai vizitat londra in Iunie, cand Angelina a luat parte la un eveniment participat la un eveniment politic, avand ca scop oprirea violentelor sexuale in timpul razboaielor. In timpul vizitei in Londra cuplul a baut ceai alaturi de Ducele si Ducesa de Cambridge. O sursa din Palatul Kensington a delcarat la vremea respectiva ca “Au discutat despre combaterea comercializarii ilegale a animalelor salbatice.”

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului