Vedete internationale

#brad pitt #angelina jolie #impacare #Angelina Jolie si Brad Pitt #Brad Pitt si Angelina Jolie

Angelina Jolie si Brad Pitt, din nou impreuna?

Dupa 12 ani de relatie si doi de casatorie, cel mai iubit cuplu de la Hollywood au decis sa divorteze, in urma cu un an. Vestea a socat o lume intreaga, iar fanii spreau ca este doar o guma proasta.

Acum, la aproape un an de la divort cei doi sunt din nou impreuna si au decis sa dea o noua sansa relatiei. Acestia au primit consultanta spirituala foarte intensa pentru a-i readuce impreuna, potrivit The Sun, conform informatiilor oferite de biograful Ian Helperin. Cu toate ca sunt divortati, Brad si Angelina s-au intalnit fata in fata si au decis sa dea relatiei o noua sansa.

"Brad a facut primul pas, apoi au cazut unul in bratele celuilalt. Au varsat multe lacrimi, nu si-au ascuns nimic. Au dat toate cartile pe fata, chiar in aceasta camera modesta. In acel moment, au decis sa dea relatiei un nou inceput.", a declarat bigraful, adaugand ca cei doi au depus eforturi sustinute in cadrul unor sedinte de consiliere pentru cupluri, pentru a da o noua sansa relatiei.

Brad Pitt si Angelina Jolie au impreuna 6 copii: trei adoptati – Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani) – si trei biologici – Shiloh (10 ani) si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului