Vedete internationale

#charlotte #fiica print william #copii william si kate #printul George #kate middleton #printul william

Asa arata Charlotte, fetita cuplului regal britanic. E o minune de copil, care topeste inimile

Pe contul de Twitter al Palatului Kensington, resedinta cuplului regal al Marii Britanii Kate si William, au fost publicate ieri doua fotografii ale printesei Charlotte, in varsta de 6 luni, realizate chiar de mama micutei, Ducesa de Cambridge. Imaginile au starnit senzatie printre internauti.

Printesa Charlotte, care nu a mai fost vazuta in public de la botezul sau, din luna iulie, apare imbracata intr-o rochita inflorata, cu guler alb, peste care poarta un pulover tricotat de culoare roz. Nuantele pale ale tinutei ii scot in evidenta ochii albastri, scrie dailymail.co.uk.

Cele doua fotografii au fost facute publice de printul William si sotia sa, ducesa Catherine, in semn de multumire pentru poporul britanic si pentru presa care le-au permis celor doi copii ai lor, printul George si printesa Charlotte, sa creasca departe de lumina reflectoarelor.

"Ducele si Ducesa de Cambridge sunt incantati sa distribuie doua noi fotografii ale Printesei Charlotte", au anuntat, duminica, reprezentantii Kensington Palace.

Acestia au precizat ca fotografiile au fost realizate de ducesa Catherine, in prima parte a lunii noiembrie, in resedinta familiei sale din Norfolk.

Printul George, fiul ducelui si ducesei de Cambridge, a implinit varsta de 2 ani pe 22 iulie. Acesta ocupa locul al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul sau - printul Charles si tatal sau - printul William.

Printesa Charlotte, surioara printului George, s-a nascut pe 2 mai si a aparut pana in prezent doar de doua ori in public - imediat dupa nastere, alaturi de mama sa, cand au parasit maternitatea spitalului St. Mary din Londra, si la botezul sau, care a avut loc pe 5 iulie, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, scrie Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare