Vedete internationale

#vedete nemachiate #vedete intern #showbiz #adele #jennifer lopez #cameron diaz #beyonce

Banale si de nerecunoscut. Iata cum arata 7 dintre femeile celebre fara pic de machiaj

Ti-ai imagina ca treci pe strada pe langa una dintre divele pe care le indragesti atat de mult, dar nici macar nu o observi? N-ar fi de mirare daca iti apare... nemachiata. Diferentele de cele mai multe ori sunt ca de la cer la pamant.

Beyonce



Chiar daca nu obisnuieste sa poarte un machiaj strident, totusi, fara ochii conturati, bine definiti, Beyonce nu prea mai seamana cu bomba sexy care are milioane de fani in intreaga lume.

CITESTE SI:

Anda Adam face eforturi disperate sa incapa in rochia de mireasa

Detalii uimitoare despre recuperarea lui Schumacher. Iata cum se simte fostul campion
Elena Udrea - de la fata de provincie la femeia fatala

Cameron Diaz




Ai crede ca cea din imaginea de mai sus este Cameron Diaz, frumoasa actrita cu ochi patrunzatori si cu un ten impecabil? Ei, bine, da! Chiar ea este, doar ca fara multimea de straturi de fond de ten si pudra. Adevaratul sau chip este banal si inexpresiv.

Adele



Adele, cantareata britanica in varsta de 26 de ani, a avut parte de o ascensiune fulminanta. Nu este o frumusete iesita din comun, dar a reusit sa captiveze publicul cu vocea sa. Cu toate astea, la fiecare aparitie pe scena, artista britanica nu a dat gres si a ramas in memoria publicului cu machiajul si coafurile sale retro. Doar ca atunci cand nu este aranjata, Adele pare o cu totul alta persoana.

Jennifer Garner




Actrita americana Jennifer Garner se apropie de 43 de ani, iar varsta incepe sa isi spuna cuvantul. Atunci cand nu este pe covorul rosul, Jennifer este o femeie banala. Cu parul ravasit, nevopsit, fara strop de machiaj, nu se diferentiaza cu nimic de femeile obisnuite din cartierul in care locuieste.

Jennifer Lopez




Alta Jennifer, aceeasi poveste. De data aceasta e vorba despre J Lo. Diva care are milioane de fani la picioare n-ar impresiona pe nimeni daca ar vedea-o dimineata la prima ora, abia trezita din somn. Fara pometi pudrati, gene ridicate si buze conturate, Jennifer Lopez nu are nimic stralucitor.

Madonna



Iar pe Madonna cine oare nu a invidiat-o vreodata. Are un trup demential, in ciuda celor 56 de ani. Dar oare chipul sau e si in realitate acelasi cu cel pe care il afiseaza pe copertile revistelor glossy sau in videoclipuri? Nici gand. Iat-o intr-o ipostaza in care probabil ca nu si-ar fi dorit sa o vada cineva vreodata.

Pamela Anderson



Cat o priveste pe Pamela Anderson, probabil ca barbatii ar fugi cat i-ar tine picioarele daca ar vedea-o in starea ei naturala.

Sursa Foto: viralcity36.com, kanyetothe.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare