Vedete internationale

#Bill Gates a recunoscut #sotie Bill Gates #bill gates #inselat

Bill Gates a recunoscut public ca si-a inselat sotia

Bill Gates a recunoscut prin intermediul unui purtator de cuvant ca a avut o relatie extraconjugala cu o angajata Microsoft. Miliardarul a precizat insa ca aceasta relatie nu are insa legatura cu demisia sa din cadrul consiliuliului de administratie Microsoft. „A existat o aventura in urma cu aproape 20 de ani care s-a incheiat pe cale amiabila”, a comunicat purtatorul de cuvant al lui Gates, Bridgitt Arnold, intr-o declaratie transmisa prin e-mail, preluata de The Washington Post.

 

„A existat o aventura in urma cu aproape 20 de ani care s-a incheiat pe cale amiabila”, a comunicat purtatorul de cuvant al lui Gates, Bridgitt Arnold, intr-o declaratie transmisa prin e-mail, preluata de The Washington Post.

„A fost o aventura in urma cu aproape 20 de ani, care s-a incheiat pe cale amiabila. Decizia lui Bill de a demisiona din Consiliul de Administratie nu este sub nicio forma relationata cu aceasta problema. De fapt, el si-a exprimat public interesul in a petrece mai mult timp concentrandu-se pe actiunile caritabile pe care le incepuse cu multi ani inainte”, a mai transmis purtatorul de cuvant al lui Gates. „Microsoft a fost instiintata in a doua jumatate a anului 2019 ca Bill Gates a incercat sa initieze o relatie intima cu un angajat al companiei, in anul 2000. Un comitet al Consiliului de Administratie a examinat ingrijorarea, ajutat de o firma de avocatura externa pentru a efectua o investigatie aprofundata. Pe parcursul anchetei, Microsoft a oferit sprijin extins angajatei care isi exprimase ingrijorarea”, se mai arata in comunicat.

Sursa foto: king5.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare