Vedete internationale

# previziuni 2022 #bill gates #temeri

Bill Gates se teme de viitor. Ce il sperie cel mai tare cand se gandeste la 2022

 

 

 

Bill Gates a facut mai multe previziuni pentru anul care urmeaza in postarea de final de an, de pe blogul sau, pe care a intitulat-o “Motive de optimism dupa un an dificil”. Pe langa predictii insa, Bill Gates a vorbit si despre lucrurile care il sperie cel mai tare cand se gandeste la 2022.

Bill Gates a vorbit despre pandemia de Covid, care s-ar putea sfarsi in noul an, cat si despre metavers. Acesta a mai declat insa ca o problema anume ar putea incetini sau deraia o mare parte din acest progres. Problema este lipsa de incredere a oamenilor in guverne. „Este una dintre problemele de care sunt cel mai ingrijorat”, a scris el.

Aceasta neincredere duce la respingerea indrumarilor autoritatilor de catre populatie, in situatii de criza majora, cum este pandemia de Covid, lupta impotriva poluarii, etc. 

„Daca oamenii tai nu au incredere in tine, nu vor sprijini noi initiative majore”, a scris Bill Gates pe blog. „Si cand apare o criza majora, este mai putin probabil ca acestia sa urmeze indrumarile necesare pentru a rezista furtunii”, a adaugat el.

”Un domeniu care trebuie serios imbunatatit este gasirea unor modalitati de combatere a dezinformarii. Dupa cum am mentionat, am crezut ca cererea de vaccinuri va fi mult mai mare decat a fost in locuri precum Statele Unite. Este clar ca dezinformarea (inclusiv teoriile conspiratiei care, din pacate, ma implica) au un impact substantial asupra dorintei oamenilor de a se vaccina. Aceasta face parte dintr-o tendinta mai mare de neincredere in institutii si este una dintre problemele care ma ingrijoreaza cel mai mult in 2022”.

Miliardarul a declarat insa ca este o problema greu de rezolvat. 

„De obicei, aici imi expun ideile despre cum remediem problema. Adevarul este ca nu am raspunsurile”, a scris el. „Planuiesc sa continui sa caut si sa citesc ideile altora, in special ale celor tineri. Am speranta ca generatiile care au crescut in mediul online vor avea idei noi despre cum sa rezolve o problema care este atat de adanc inradacinata”, a mai spus Bill Gates, potrivit Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare