Vedete internationale

#cupluri bogate #bani #celebri #castiguri

Care sunt cele mai bogate cupluri din showbiz

Au tot ce isi doresc pe lumea asta. Sunt celebri si au in conturi milioane sau chiar miliarde de euro. Si formeaza cupluri "indestructibile" din punct de vedere financiar. Cariere de succes la dublu, castiguri de doua ori mai mari: aceasta pare a fi reteta averilor celor mai bogate cupluri din showbiz.

Cantareti, modele, actori sau fotbalisti. Cat castiga, cumulat, cele mai avute cupluri?

1. Francois-Henri Pinault si Salma Hayek (40 de miliarde de euro)

Cei doi s-au casatorit in 2009 si sunt lideri indiscutabili la castiguri financiare. Sotul actritei este un afacerist francez care detine mai multe branduri de lux. Familia Pinault si-a permis sa doneze 100 de milioane de euro pentru reconstructia catedralei Notre-Dame din Paris, arsa intr-un incendiu de proportii.

2. Steven Spielberg si Kate Capshow (3,5 miliarde de euro)

Celebrul regizor de 72 de ani e una dintre cele mai instarite vedete de la Hollywood, iar actrita americana ii completeaza veniturile. Cei doi s-au cunoscut in 1984, pe platoul de filmare al producţiei ,"Indiana Jones si templul morţii," iar in 1991 si-au oficializat relatia.

3. Jay Z si Beyonce (1,5 miliarde de euro)

Celebri, admirati, urmariti si comentati. Beyoncé si Jay-Z sunt pe locul trei la general. Intr-un singur an, celor doi le intra in conturi aproximativ 100 de milioane de euro numai din muzica. Apoi mai sunt veniturile din afaceri si contracte de imagine.

4. David si Victoria Beckham (900 de milioane de euro)

Sunt probabil cel mai echilibrat cuplu din punt de vedere al banilor adusi in casa de fiecare. Desi s-a retras de ceva ani din fotbal, David a ramas in continuare o icoana de marketing, iar acum este si patron al unei echipe americane nou-infiintate. De partea cealalta, dupa ce s-a lasat de muzica, Victoria si-a construit un nume in fashion.

5. Tom Brady si Gisele Bundchen (600 de milioane de euro).

Cel mai valoros ,"quarterback" din istoria fotbalului american are 42 de ani si evolueaza in continuare la echipa New England Patriots. Averea sa considerabila e depasita de cea a sotiei sale, supermodelului Gisele Bundchen (39 de ani), Cei doi s-au casatorit in anul 2009 si au doi copii.

6. Kanye West si Kim Kardashian (500 de milioane de euro).

De cand au devenit sot si sotie, in anul 2012, rapper-ul Kanye West si Kim Kardashian au parte de o mediatizare uriasa peste Ocean. In timp ce Kim face furori in showbiz si in spatiul virtual, Kanye a devenit celebru ca rapper, devenind ulterior un remarcabil designer de incaltaminte.

7. Will Smith si Jada Pinkett (300 de milioane de euro).

Formeazauna dintre cele mai longevive perechi de la Hollywood, avad la activ un mariaj de peste douadecenii. Majoritatea banilor sunt adus de actorul de 51 de ani, a caui filmografie include numeroase producti de top in box office-ul american.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului