Vedete internationale

# Don't Look Up # jennifer lawrence #leonardo dicaprio #incasari

Cati bani au incasat Leonardo DiCaprio si Jennifer Lawrence pentru filmul Don't Look Up

In ciuda faptului ca au avut roluri foarte asemanatoare in film, salariile celor doi actori au fost mult diferite pentru filmarea acestei pelicule.

 

Potrivit mai multor site-uri, starul din "Titanic" a fost cel care a primit cel mai mare cec din distributie, deschizand din nou discutia despre diferentele salariale din industria cinematografica.

Chiar in luna noiembrie a acestui an, Jennifer Lawrence a vorbit despre asta si a facut cateva mentiuni despre diferentele salariale. Dezbaterea se concentreaza in jurul intrebarii daca salariile sunt echitabile avand in vedere greutatea personajelor si timpul petrecut pe ecran sau daca acest lucru se datoreaza unei probleme de gen.

Potrivit unui raport publicat zilele trecute de Variety, s-a detaliat ca Leonardo DiCaprio a primit 30 de milioane de dolari pentru acest film, in timp ce actrita a castigat 25 de milioane de dolari, cu 20% mai putin decat actorul. Intr-un interviu pentru Vanity Fair, Jennifer Lawrence insasi a mentionat ca marja dintre salariile lor se datoreaza in principal experientei lui DiCaprio si a ceea ce poate genera numele sau la box office.

Cercetarile efectuate de economistul muncii John Heywood arata ca actritele de la Hollywood castiga in medie cu un milion de dolari mai putin pe proiect decat omologii lor masculini in roluri similare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare