Vedete internationale

#George Michael autopsie #George Michael deces #george michael

Cauza decesului lui George Michael! Ce arata autopsia

George Michael a murit din cauze naturale! Procurorul Darren Salter din Oxfordshire, a stabilit ca vedeta suferea de cardiomiopatie dilatativa si avea ficatul gras, informeaza BBC.

Cantaretul a murit la varsta de 53 de ani, de Craciun, in casa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

Politistii au declarat initial ca moartea artistului era inexplicabila, dar nu suspecta si ca datele primei examinari post-mortem au fost “neconcludente”.Acesta este si moticul pentru care inmormantarea starului pop a fost amanata!

In decembrie, Andros Georgiou (cel mai bun prieten al artistului) a afirmat, intr-un interviu, ca banuieste ca artistul a murit in urma unei supradoze accidentale de droguri.  Andros Georgiou a mai spus ca muzicianul reincepuse sa consume “droguri puternice” in ultimele luni de viata, dar este convins ca George Michael nu s-a sinucis.

Cauza exacta a decesului a fost stabilita!

“Cercetarile in cazul mortii lui George Michael s-au incheiat si au fost primite datele finale ale raportului medico-legal. Cum raportul confirma ca moartea a intervenit in urma unor cauze naturale, fiind cauzata de cardiomiopatie dilatativa combinata cu ficatul gras, investigatia se opreste aici si nu mai este nevoie de alte anchete suplimentare", a declarat Darren Salter.

“Nu vor mai fi furnizate informatii suplimentare, iar familia artistului a solicitat mass-media si publicului sa le fie respectata intimitatea”, a mai declarat medicul legist.

Potrivit British Heart Foundation, cardiomiopatia dilatativa este o afectiune care cauzeaza slabirea muschiului inimii, care se intinde si se subtiaza, devenind incapabil sa pompeze sange in corp in mod eficient. Miocardita se refera la inflamarea musciului inimii.

Managerul lui George Michael declarase anterior ca superstarul a murit in urma unei insuficiente cardiace.

Sursa foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare