Vedete internationale

#steve jobs #renee zellweger #nicolas cage #miranda kerr #vedete extern #dieta bizara vedete

Ce obiceiuri alimentare bizare au vedetele

Sunt celebre, bogate si ai crede ca mananca cele mai rafinate mancaruri din lume, insa vei ramane surprins sa afli ca multe dintre celebritati au obiceiuri alimentare stranii. Iata cateva vedete care au uimit cu obiceiurile lor nutritionale ciudate.

1. Nicolas Cage

De departe una dintre celebritatile care uimesc la capitolul alimentatie este actorul Nicolas Cage, care are un obicei bizar in ceea ce priveste nutritia. Se pare ca actorul isi alege carnea pe care o mananca in functie de modul in care se reproduc animalele. In opinia acestuia, de exemplu, pestii se imperecheaza intr-o maniera foarte simpla si deloc vulgara, de aceea ii mananca cu placere. In schimb, actorul nu agreeaza deloc modul in care se imperecheaza porcii, de aceea nu mananca vreodata acest tip de carne.


2. Renee Zellweger

Actrita Renee Zellweger ar face orice pentru a-si mentine silueta. Asadar, nu ar trebui sa ne surprinda deloc faptul ca ea mananca cuburi de gheata atunci cand simte senzatia de foame.

Citeste si:

Topul celor mai influente celebritati in 2014

 

3. Steve Jobs

Si Steve Jobs, fondatorul imperiului Apple, avea obiceiuri alimentare ciudate. Potrivit apropiatilor, acesta isi crea obsesii pentru anumite alimente pe care le manca saptamani la rand. El credea, de asemenea, ca o dieta vegana il va ajuta sa scape de mirosurile urate produse de corp, astfel incat el facea baie o data pe saptamana.

4. Miranda Kerr

Actrita Miranda Kerr a tinut si ea la un moment un regim alimentar foarte ciudat. Ea alegea alimentele in functie de grupa de sange. Astfel, in grupa A intra alimentele vegetarine, in grupa B nu se recomanda carnea de pui, in grupa 0 nu trebuie sa existe alimente bogate in amidon, iar grupa AB trebuie sa contina alimente din grupele A si B.

Citeste si:

Iubire ca-n filme! Vedete care s-au cuplat pe platourile de filmare

5. Christina Aguilera

Cantareata Christina Aguilera are si ea un obicei alimentar foarte bizar. Artista este adepta unui regim bazat pe culori. Astfel, in functie de zilele saptamanii, ea alege alimentele dupa culoare: luni – rosu, marti -alb si miercuri- verde.



Sursa foto: evzmonden.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare