Vedete internationale

#cristina spatar #gina pistol #bianca dragusanu #vedete intern #operatii estetice vedete

Ce sume fabuloase au investit 3 vedete din Romania in imaginea lor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca vedetele investesc sume importante in imaginea lor, insa de cele mai multe ori cifrele din spatele interventiilor chirurgicale la care au recurs celebritatile raman un mare secret. Chiar si asa, cateva vedete din Romania au decis sa vorbeasca deschis despre investitiile lor in lookul fara cusur cu care se mandresc.

Talia subtire cu multa cheltuiala se tine. La fel si bustul generos, buzele carnoase, pometii perfecti sau posteriorul bombat. Iata ce pret au platit trei vedete din Romania pentru o imagine desavarsita!

1. Bianca Dragusanu

Cunoscuta pentru disponibilitatea de a-si dezvalui toate aspectele intime ale vietii, Bianca Dragusanu demonstreaza din nou ca este ca o carte deschisa pentru public. Invitata in emisiunea WOWbiz de la Kanal D, vedeta a renuntat la machiaj in direct si a povestit cu lux de amanunt ce buget generos a investit in trasaturile fizice care au consacrat-o.

Astfel, Bianca sustine ca s-a supus unei singure operatii de marire a sanilor (2.500 de euro) si a platit de patru ori mai mult pentru implantarea de fatete dentare care sa ii ofere un zambet stralucitor - 10.000 de euro. Roscata si-a mai marit de doua ori buzele cu acid hialuronic (600 de euro) si a scapat de alunite cu ajutorul laserului.

In rest, Bianca investeste lunar in gene false, extensii din par natural (300 euro), fond de ten special pentru estomparea imperfectiunilor de pe picioare (30 de euro) si tratamente corporale de infrumusetare. De cand a intrat in lumea showbizului, Bianca a investit peste 70.000 de lei in look, dupa cum ea insasi marturiseste. Iar rezultatul obtinut o multumeste pe deplin:

"Nu sunt ipocrita. Am recunoscut toate interventiile estetice: implantul mamar, mi-am scos alunite, botox - mi-am marit buzele [...] Am ajuns la silueta pe care mi-am dorit-o. O femeie de 30 de ani are nevoie de interventii cu botox si acid hialuronic", a declarat Bianca Dragusanu la sfarsitul anului trecut pentru libertatea.ro.

Sursa foto: ph-online.ro

Citeste si:

3 vedete din Romania care vor deveni mamici de Martisor

2. Gina Pistol

Gina Pistol este o alta vedeta autohtona care a platit un pret scump pentru frumusetea sa. Modelul a apelat la mai multe interventii la nivelul buzelor si al nasului, din pricina complicatiilor suferite  (nari astupate in proportie de 80%, deformarea buzelor etc.).

Augmentarea buzelor, la care Gina Pistol a apelat de trei ori, a costat­-o intre 200 si 400 euro pentru fiecare interventie. Rinoplastia, la care s­-a supus de cinci ori, a presupus o investitie de 6.000 ­-8.000 de euro in total. Chiar daca in cele din urma a ajuns la rezultatul pe care si­-l dorea, Gina a ramas cu reale traume in urma operatiilor nereusite pe care le­-a suportat: "Nu am stiut cand sa ma opresc! Medicul a fost nevoit sa­-mi taie la propriu din buza si sa­-mi indeparteze bucati din tesutul afectat. Nu­-mi dau seama daca de data asta am scapat de chisturi, insa sper din tot sufletul meu sa revin la forma naturala a gurii", declara Gina in vara anului 2011, inainte de ultima interventie la buze.


Citeste si:

Vedete care platesc scump celebritatea 

 

3. Cristina Spatar

Cantareata Cristina Spatar se poate "lauda" cu nu mai putin de opt operatii estetice, fiind prima dintre vedetele din Romania care au apelat la chirurgie pentru a­-si imbunatati look­ul. Cele doua implanturi cu silicon de care vedeta a beneficiat in urma cu un deceniu au costat­-o, impreuna, peste 10.000 de euro.

Cristina si­-a mai facut si rinoplastie de doua ori (4.000 de euro), operatie de marire a buzelor (400 de euro), lifting facial (2.000 de euro) si implantare de grasime pe interiorul coapselor pentru modificarea formei posteriorului. Astfel, Cristina Spatar a cheltuit peste 30.000 de euro pentru a­-si
imbunatati imaginea.




Sursa foto: bzc.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare