Vedete internationale

#donald trump coronavirus

Ce tratament primeste Donald Trump pentru coronavirus

Donald Trump, presedintele SUA, a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus. Starea acestuia este una buna, iar medicii spun ca ar putea fi externat luni pentru a putea continua tratamentul la Casa Alba inca cinci zile. 

Dr. Brian Garibaldi, specialist afectiuni critice pulmonare, a declarat ca Trump a primit o a doua doza de medicament experimental Remdesivir, împreuna cu o prima doza de dexametazona si nu prezinta efecte secundare

Trump a avut doua episoade "trecatoare" de scadere a saturatiei de oxigen si a început tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley.

Dr. Sean Conley, medicul presedintelui Trump: "Pe parcursul bolii sale, presedintele a experimentat doua episoade de scaderi tranzitorii ale saturatiei sale de oxigen. Am dezbatut motivele pentru acest lucru si daca vom interveni. A fost o decizie a echipei, bazata predominant pe cronologia de la diagnosticul initial, asa ca am initiat dexametazona"

Dr. Sean Dooley, Centrul Medical Walter Reed: "În ceea ce priveste starea sa clinica, pacientul continua sa se îmbunatateasca. A ramas fara febra de vineri dimineata. Semnele sale vitale sunt stabile. Din punct de vedere pulmonar, nu se plânge de dificultati de respiratie sau alte aspecte semnificative. Monitorizarea noastra continua a functiei sale cardiace, hepatice si renale demonstreaza constatari normale continue sau îmbunatatirea constatarilor"

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare