Vedete internationale

#barack obama #vladimir putin #showbiz #angela merkel # vedete internationale

Cei mai importanti oameni din lume la 20 de ani. Ce faceau Putin, Merkel si Obama in timpul facultatii

Astazi conduc lumea, insa, pana sa ajunga cei mai importanti oameni din lume, Barack Obama sau Angela Merkel au avut o viata normala si nu se gandeau nicio secunda ca lumea va depinde la un moment dat de deciziile lor.

Iata ce faceau in tinerete liderii lumii:

Barack Obama

Presedintele Statelor Unite  ale Americii, Barack Obama, a absolvit in anul 1983 stiintele politice la Universitatea din Columbia. Imediat dupa absolvire, Obama s-a mutat la Chicago, unde a ajutat comunitatile sarace din partea sudica a orasului.

Inainte sa urmeze Dreptul, Barack Obama s-a dedicat spiritualitatii. El s-a alaturat Bisericii Unitare in Trinitate a lui Hristos.

In timpul facultatii, Obama nu a fost strain de petrecerile studentesti, la care se consuma alcool, marijuana si cocaina, noteaza publicatia "Policy.Mic", care a deconspirat aceste secrete despre marii lideri ai lumii.

 Angela Merkel

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, s-a casatorit pentru prima data la 23  de ani, cu un coleg pe care l-a cunoscut la Universitatea din Leipzig. Pentru a se intretine in timpul facultatii, Angela Merkel a lucrat ca barmanita. Ea locuia in acea perioada intr-o camera de 10 metri patrati si folosea o baie comuna. Prima casnicie a Angelei Merkel s-a incheiat in anul 1982. Ea s-a recasatorit in 1998, cu Joachim Sauer, un profesor de chimie din Berlin, fiind împreună şi acum. In facultate, la petreceri, Angela Merkel avea o bautura preferata: cocktail din votca si suc de cirese.

 Vladimir Putin

 Pana sa ajunga unul dintre cei mai de temuti oameni din lume, Vladimir Putin, presedintele Rusiei a lucrat ca agent secret 10 ani. A intrat in cadrul agentiilor de spionaj imediat dupa ce a absolvit Facultatea de Drept. Desi tineretea lui Putin este invaluita in secret, se spune ca acesta era pasionat de judo in timpul facultatii.

 David Cameron

Cel mai surprinzator lucru despre David Cameron, prim-ministrul Marii Britanii, este faptul ca acesta a fost membru al clubului Bullingdon, despre care se spune ca era faimos pentru chefurile monstruoase care se dadeau la Colegiul Brasenose din Oxford.

Membrii acestui club erau recunoscuti pentru comportamentul huliganic, pentru vandalizarea restaurantelor si a caminelor studentesti. Cameron nu a dorit insa sa vorbeasca niciodata despre aceasta perioada din viata sa.

CITESTE SI: 

Lora, plina de datorii. De ce nu poate divorta de Dan Badea!

Primele imagini de la cununia civila a lui Robert Turcescu

Copiii lui Catalin Crisan vor sa dea lovitura

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare