Vedete internationale

#michael schumacher #coma Michael Schumacher #revenire Michael Schumacher #stare Michael Schumacher #showbiz #vedete extern

Cele mai bune vesti despre Michael Schumacher. A iesit din starea de coma!

Michael Schumacher a iesit din starea de coma, dupa sase luni de la accidentul de schi pe care l-a suferit, informeaza purtatoarea de cuvant a fostului campion mondial din Formula 1, Sabine Kehm, potrivit Reuters. Fostul campion mondial a parasit deja spitalul din Grenoble.

Pe 13 iunie, Sabine Kehm anuntase ca Michael Schumacher a fost mutat de la terapie intensiva intr-o sectie de recuperare. "Michael a parasit CHU Grenoble (n.r. spitalul din Grenoble) si isi continua procesul de recuperare. El nu se mai afla in coma. Familia lui Michael le multumeste medicilor si tuturor celor care au fost si sunt inca alaturi de el. De asemenea, mesajele fanilori din lumea intreaga au ajutat mult", a declarat Sabine Kehm, prin intermediul unui comunicat de presa. Aceasta nu a precizat si unde a fost mutat fostul campion mondial din Formula 1.

Potrivit presei din Italia, Michael Schumacher comunica din priviri cu sotia si cu copiii sai. Tot jurnalistii spun ca fostul pilot poate auzi toate vocile din jurul sau.

Michael Schumacher a fost grav ranit pe 29 decembrie anul trecut, in timp ce schia in statiunea franceza Meribel. Germanul, in varsta de 45 de ani, a fost operat de doua ori la cap si se afla in recuperare de la sfarsitul lunii ianuarie.

Citeste si:

Nunta Oanei Roman: emotii, lacrimi si parada de rochii elegante

Adelina Pestritu si Liviu Varciu, din nou impreuna!

Sursa foto: forwallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare