Vedete internationale

#Chris Brown inchisoare #cautiune Chris Brown #amenintare cu arma #victima Chris Brown #scandal Chris Brown #chris brown

Chris Brown, arestat pentru agresiune! I-a pus cutitul la tampla victimei! Cautiune de 250.000 de dolari

Cantaretul amrican Chris Brown starneste un nou scandal. Acesta a fost acuzat ca a agresat o femeie careia i-a pus pistolul la tampla. Chris Brown a fost arestat de politie ieri, insa astazi a fost eliberat pe o cautiune de 250.000 de dolari.

 

Artistul a fost arestat dupa ce o femeie ar fi alertat politia, acuzandu-l pe cantaret ca ar fi amenintat-o cu o arma de foc.

Politia s-a prezentat la locuinta starului din Tarzana (Los Angeles), insa Brown nu le-a permis accesul in interiorul casei deoarece nu aveau mandat de perchezitionare. Mai mult, acesta a postat pe Insagram un videoclip in care facea o paralela intre el si miscarea Black Lives Matter, care denunta violentele politienesti impotriva cetatenilor de culoare, scrie protv.ro.

"Trebuie sa incetati jocul asta care face din mine Raul, ca si cum as fi nebun. Nu este cazul! Cand veti avea mandatul de perchezitie, veti veni la mine si nu veti gasi nimic, banda de prosti. Voi, politistii, sunteti cea mai rea banda din lume", spune Chris Brown in videoclip.

Avocatul acestuia a declarat astazi ca artistul a fost eliberat si ca se simte bine. "Chris a fost eliberat si se simte bine", a scris avocatul sau, Mark Geragos, pe contul sau de Twitter. "Declaratiile impotriva lui sunt absolut false", a adaugat el.

Sursa foto: sourcefed.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului