Vedete internationale

#bogatii lumii #bani

Cine sunt bogatii lumii care nu vor sa lase copiilor niciun ban din averea lor

 

Au construit imperii de miliarde de dolari, dar nu vor sa-si lase averea pe mana copiilor lor. Multi dintre bogatii lumii au plecat de jos, au muncit si s-au imbogatit. Ei considera ca este o greseala sa lase urmasilor toata averea pe care au agonisit-o.

Starurile care prefera sa-si doneze averile decat sa le lase copiilor

Bill Gates

Cel mai bogat om al planetei, cu o avere de 102,5 miliarde de dolari, si-a obisnuit cei trei copii cu gandul ca banii obtinuti usor nu le vor aduce fericirea. Detinator al celei mai mari fundatii de caritate din lume, Bill Gates planuieste sa-si lase cea mai mare parte a averii sale pe mana celor care vor avea grija in continuare de sarmani. Acesta a declarat ca urmasii sai nu vor primi mai mult de 10 milioane de dolari fiecare.

Mark Zuckerberg

Fondatorul retelei Facebook a devenit tata pentru prima data in decembrie 2015. In acea zi, miliardarul si sotia lui, Priscilla Chan, au anuntat pe pagina de socializare ca vor dona 99% din averea care i-ar fi revenit fiicei lor. Fondatorul Facebook are o avere estimatade Forbes la 69,7 miliarde de dolari.

Elton John

Cantaretul si sotul sau, David Furnish, au doi baieti adusi pe lume de o mama-surogat. Desi ii iubeste foarte mult, Elton John spune ca nu vrea sa-i rasfete. "E ingrozitor sa le dai copiilor o lingura de argint," a declarat artistul într-un interviu acordat Daily Mail, aluzie la averea sa de 480 de milioane de dolari.

"Baietii au niste vieti incredibile, nu sunt niste copii normali si nu pretind ca sunt. Dar trebuie sa ai ceva respect pentru bani, ceva respect pentru munca," a afirmat artistul.

Ashton Kutcher

Actorul american, care are doi copii cu sotia lui, actrita Mila Kunis, a declarat recent ca nu va pune bani deoparte pentru ei. Acesta prefera sa le asculte ideile de afaceri pe care le vor avea cand vor fi adulti, insa nu le promite tratament special.

Cei doi soti au o avere de 255 de milioane de dolari. Insa, ei sustin ca nu vor lasa nimic ca mostenire copiilor lor. "Ne vom da toti banii pentru opere de caritate. Daca fiica si fiul nostru isi vor face firme, vom investi in acestea, dar nu le vom lasa nimic ca mostenire," a spus Ashton, explicand ca nu vrea sa aiba copii rasfatati.

Gordon Ramsey

Celebrul bucatar britanic, care detine 40 de restaurante in intreaga lume, spune ca nu le va lasa copiilor averea sa. Desi a facut 62 de milioane de dolari anul trecut doar datorita aparitiilor sale televizate, Gordon Ramsey le va lasa mostenitorilor sai niste farame din averea sa de 143 de milioane de dolari.

"Cu siguranta nu va ajunge la ei. Iar asta nu e intr-o maniera negativa. E pentru a nu-i rasfata. Singurul lucru cu care am fost de acord impreuna cu sotia mea este ca ei sa primească un depozit de 25% din suma necesara pentru un apartament," a afirmat Ramsey, citat de The Telegraph.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare