Vedete internationale

#cod secret # moarte regina # vedete moarte #regina elisabeta

Codul secret prin care va fi anuntata moartea Reginei Elisabeta

Pentru ca a ajuns la o varsta venerabila, multi se asteapta ca Regina Elisabeta sa paraseasca aceasta lume, intr-un viitor nu foarte indepartat, desi totusi monarhul nu da niciun semn de slabiciune. Cu toate acestea, atat autoritatile britanice, cat si presa sunt pregatite pentru acest moment. 

Potrivit cunoscutei publicatii britanice The Guardian, citata de MEdiafax, cel mai probabil se va ocupa de ea doctorul său geriatric Huw Thomas. El va controla încăperea şi va decide ce infromaţii ar trebui făcute publice. Primul oficial care se va ocupa de ştire va fi Sir Christopher Geidt, secretarul privat al Reginei, un fost diplomat, care s-a ocupat de planul de succesiune.
 
Potrivit protocolului, Geidt îl va contacta pe primul ministru. Planul se numeşte „London Bridge“, iar atunci când Regina va muri, fraza care va fi folosită este „Lodon Bridge is down“ („Podul Londrei a căzut“). 
 
Anunţul către presă va fi făcut printr-un flash către Asociaţia de Presă (Press Asssociation). În acelaşi moment, un majordom îmbrăcat în haine de doliu va ieşi pe uşa Palatului Bcukingham şi va pune o notificare scrisă, încadrată cu un chenar negru de doliu pe porţile palatului.
 
BBC-ul va activa RATS (Radio Alert Transmission System), iar ziarele sunt şi ele pregătite pentru moartea Reginei, zvonurile susţin că publicaţia Times ar avea destul material pregătit pentru 11 zile. Cei de la Sky News au repetat scenarii pentru acest eveniment, iar numele de cod dat Reginei este „Doamna Robinson“, mai scrie Mediafax.
 
Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare