Vedete internationale

#concert online Robbie Williams #concert robbie williams #robbie williams

Concertul lui Robbie Williams, pe ultima suta de metri. Ce trebuie sa stii

 

Robbie Williams, care va concerta, vineri, in Piata Constitutiei din Bucuresti, este asteptat sa ajunga in Romania cu un avion privat joi seara,  la ora 18.10, la terminalul Tiriac Air din Aeroportul International "Henri Coanda", dupa cum anunta Mediafax.

Peste 60.000 de spectatori sunt asteptati la concertul pe care cantaretul britanic Robbie Williams il va sustine in Piata Constitutiei din Bucuresti, vineri seara.

Lucrarile de amenajare a scenei, care masoara 57 de metri lungime si 30 de metri adancime, au inceput pe 11 iulie. intreaga productie este pregatita de 300 de membri ai staff-ului artistului si 150 de masinisti, iar paza va fi asigurata de 600 de agenti de securitate.

Totodata, fanii artistului care nu pot sa ajunga la concert pot sa il urmareasca live, online, pe telekomtv.ro si prin intermediul aplicatiei de mobil Telekom TV. In acest sens, utilizatorii, clienti Telekom sau nu, sunt invitati sa isi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale pana vineri, la ora 13.00.

In plus, clientii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmari live concertul la televiziunea Dolce Info (pozitia 100 SD sau 440 HD), vineri, incepand cu ora 20.00.

inregistrarea pentru unul din cele 50.000 de bilete virtuale se poate face pe telekom.ro. Informatiile complete despre inregistrare, atat pentru clientii Telekom, cat si pentru cei care nu utilizeaza serviciile Telekom, sunt disponibile pe telekom.ro.

Accesul la concertul pe care cantaretul britanic Robbie Williams il va sustine in Piata Constitutiei din Bucuresti, vineri, este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment.

In deschiderea concertului sustinut de Robbie Williams vor sustine recitaluri artistul britanic Lemar si cantareata Delia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului