Vedete internationale

#vedete extern #cindy crawford #showbiz #sex-simbol #pamela anderson #madonna

Cum arata sex-simbolurile la peste 45 de ani. Iti vine sa crezi?

Vremea nu trece la fel pentru toata lumea. Unele persoane par sa nu imbatraneasca si pace, iar la altele - scurgerea timpului e mai vizibila decat si-ar fi dorit. E si cazul celebritatilor. Multe dintre sex-simbolurile trecute de 45 de ani nu mai au nimic in comun cu imaginea care le-a adus popularitea.

Madonna: 56 de ani

Sursa foto: instagram.com

Madonna are 56 de ani si o multime de operatii estetice, este adevarat. Insa diva se mentine in forma si datorita regimului strict de viata pe care l-a adoptat: ore intregi de exercitii saptamanale si o dieta atent urmarita de nutritionisti. Iar asta se vede. Madonna, sex-simbolul anilor '80, pare neschimbata.

Sursa foto: instagram.com

O dovedeste o imagine publicata pe contul sau de Instagram in care diva apare nud. Gestul sau se vrea a fi un protest fata de "ipocrizia retelelor de socializare", informeaza site-ul elle.fr, citat de Mediafax. "De ce ar fi posibil sa iti arati fesele, dar nu si sanii? Poti sa te ineci in ipocrizia retelelor de socializare", afirma cantareata americana in textul care insoteste imaginea postata.

Sharon Stone: 57 de ani

Sursa foto: romaniatv.net

Sharon Stone, cea care facea furori in anii '90 cu ipostazele sale senzuale din Basic Instinct, este acum de nerecunoscut. Desi are cam aceeasi varsta cu cea a Madonnei, 57 de ani, actrita nu mai seamana deloc cu femeia fatala de acum doua-trei decenii.

Sursa foto: romaniatv.net

Ridurile sale adanci o diferentiaza mult de actrita sexy care innebunea pe vremuri barbatii din intreaga lume.


Sursa foto: closermag.fr

Ce-i drept, insa, cu un machiaj atent, urmele batranetii dispar si ramane trupul de diva pe care Sharon a reusit sa si-l pastreze, in ciuda varstei.

CITESTE SI:
Radu Mazare NU mai e primarul Constantei. A fost suspendat!
Adi Mutu, snopit in bataie de un prieten bun
Cum arata sotia lui Pepe la cateva ore dupa ce a nascut

 

Cindy Crawford: 49 de ani

Sursa foto: starer.ru

Cindy Crawford a fost unul dintre cele mai sexy supermodele din anii `90. Cine nu isi aminteste si acum ochii sai mari si gura senzuala...

Sursa foto: zimbio.com

Chiar daca a ajuns la 49 de ani, frumoasa americana si-a pastrat bine trasaturile.


Sursa foto: dailyhiit.com

Diva a uimit o lume intreaga cand, in urma cu doua luni, a acceptat publicarea unor fotografii neretusate in care pe corpul ei se vad urme de celulita, iar musculatura pare insuficient tonifiata.

Pamela Anderson: 47 de ani

Sursa foto: rsvlts.com

Unul dintre cele mai cunoscute sex-simboluri din ultimii 20 de ani, Pamela Anderson, a ajuns la 47 de ani. Vremea nu a iertat-o nici pe ea, iar fostul iepuras Playboy a imbatranit vizibil.


Sursa foto: celebmafia.com

Ridurile din jurul ochilor, dublate de pungile inestetice si pielea zbarcita ii tradeaza varsta. Poate ca doar bustul proeminent mai aminteste de femeia apetisanta din "Baywatch".

Sursa foto: ego.globo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare