Vedete internationale

#ducesa de Cambridge #kate middleton #familia regala #printesa

Cum este viata de printesa? Raspunsul fabulos al lui Kate!

Una dintre cele mai iubite printese din lume, Kate Middleton, este model pentru mii de fetite din intreaga lume, care isi doresc sa ii calce pe urme si viseaza la aceeasi viata plina de stralucire. Unele dintre ele, mai indraznete, chiar au intrebat-o pe ducesa cum este viata de printesa. Iar Kate a fost foarte sincera!


In timpul unei vizite regale in Norfolk, Anglia, Kate Middleton s-a intalnit cu mai multe familii la centrul medical pentru copii East Anglia’s Children’s Hospice. Bucuria a fost atat a parintilor, cat mai ales a copiilor, care au vazut, in sfarsit, o printesa in carne si oase. O fetita in varsta de 4 ani si-a luat inima in dinti si i-a pus o intrebare surprinzatoare: “Cum este sa fii printesa in viata adevarata?”. Raspunsul ducesei pentru micuta Daisy a fost acela ca este "foarte norocoasa", scrie evonews.com.

 

Parintii micutei venisera impruna cu cei patru copii ai lor pentru a o intampina pe Kate Middleton. “Fiica mea Daisy a intrebat-o pe Kate cum este sa fii o printesa adevarata, iar Kate i-a raspuns ca este foarte norocoasa pentru ca sotul ei are mare grija de ea”, a povestit pentru revista People, Michala, mama fetitei curioase.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului