Vedete internationale

#vedete extern #haine Kate Middleton

Cum il alinta Kate Middleton pe printul George!

La inceputul saptamanii, printul William si-a reluat activitatile sale pentru folosul societatii, de data acesta fiind angajat in cadrul Serviciului de Ambulanta Aeriana. Intr-un interviu acordat dailymail.co.uk, printul a vorbit despre noua slujba, dar si despre familia sa, iar detaliile sunt de-a dreptul savuroase!

Totul se complica indata de Geoge este prin preajma... George este un fel de maimutica. Nu degeaba ii spunem Mica Maimutica. Este un copil plin de energie, curios, plin de idei

Printul William, duce de Cambridge

“Imi place aceasta provocare de a combina viata de sot si tata, cu celelate responsabilitati. Pe parcurs imi va fi mai greu sa fac afta tuturor, avand si doi copii, mai ales acum cand George e energic ca o mica maimuta, iar Charlotte e un ingeras. Catherine ca mama se descurca de minune!”, a spus printul.

William a spus ca cele doua luni care au trecut de la nasterea fiicei sale au fost pline de bucurie si, dar, in acelasi timp, pline de responsabilitate in supravegherea si ingrijirea celor doi micuti. Acesta ar putea si motivul pentru care cei doi nu se grabesc sa aiba al treilea copil, conform spuselor printului.


Sursa foto: Hepta

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului