Vedete internationale

#copii printul William #trauma printul William #printesa Charlotte #printul George #printul william

Cum s-a schimbat printul William dupa ce a devenit tata. “Sunt mult mai...”

Printul William a marturisit, intr-un amplu interviu pregatit de jurnalistii britanici pe tema organizatiei caritabile a printului Charles, Prince's Trust, ca se emotioneaza mult mai usor de cand a devenit tata, dar si care este cea mai mare temere a sa in ceea ce-i priveste pe printul George si pe printesa Charlotte, marcat fiind de experienta pierderii premature a mamei sale, lady Di, pe cand avea doar 15 ani.

In timpul interviului, printul William a fost coplesit de emotii si recunoscut ca aparitia copiilor l-a facut sa priveasca viata cu alti ochi.

“In mod ciudat, sunt mult mai sentimental decat eram inainte. Niciodata nu mi se intampla sa imi fac foarte multe griji sau ganduri pentru un anumit lucru. Dar acum, cele mai marunte chestiuni ma fac sa ma perpelesc si ma afecteaza tot ceea ce se intampla in lume, in jurul meu, de cand sunt tata. Cred ca totul este datorita faptului ca realizezi cat de pretioasa este viata si privesti lucrurile intr- o alta perspectiva. Ma tem ca nu voi fi in preajma si nu imi voi vedea copiii crescand”, a marturisit printul William.

Ducele de Cambridge a crescut fara mama de la varsta de 15 ani, dupa ce Lady Diana a murit, impreuna cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed, intr-un accident de masina care a avut loc in tunelul Alma din Paris, in august 1997.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare