Vedete internationale

#rochie #kate middleton

De ce alege ducesa Kate Middleton hainele de culoare verde. Ce motiv are

 

Kate Middleton a reusit inca de la inceput sa se impuna ca un fashion icon, iar secretul ei sta in stilul ei comod, dar in acelasi timp sic. Ea imbina perfect rafinamentul Casei Regale cu feminitatea matura.

Toate hainele cad ca turnate pe silueta ei filiforma, iar Kate reuseste sa fie mereu o aparitie apreciata. Insa, se pare ca ea are o slabiciune pentru culoarea verde.

Ducesa de Cambridge a purtat la deschiderea oficiala a unui centru de excelenta din cadrul Anna Freud Center, o rochie verde, semnata Emilia Wickstead. Si tot in verde a fost vazuta si in turneul din Pakistan.

De ce prefera Kate culoarea verde

Se pare ca verdele ii complimenteaza perfect tenul si nuanta parului, in timp ce o face sa para mai tanara, potrivit stilistului Lucas Armitage.

"Verdele este culoarea perfecta pentru Kate Middleton. Ii complimenteaza ochii si parul si ii da o stralucire naturala. Chiar daca multi cred ca e demodat sa ai o culoarea a ta, in care sa te imbraci mereu, ea a demonstrat ca acest lucru este cat se poate de actual.”

"Unele culori arata mai bine pe unele persoane decat pe altele. Sa te imbraci in aceeasi culoare din cap pana in picioare este o modalitate foarte buna de a-ti construi un look cu stil. Orice revista ati alege, veti vedea macar un editorial in care sa apara un outfit de o singura culoare', a declarat Lucas Armitage pentru Daily Mail.


 


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului