Vedete internationale

# printul harry familie # printul harry copii #printul harry

De ce printul Harry nu vrea o familie numeroasa. Ce il ingrijoreaza

Printul Harry a marturisit ca el si sotia sa, Meghan Markle, nu vor avea mai mult de doi copii, pentru ca sunt ingrijorati de soarta mediului inconjurator, intr-un articol publicat de editia britanica a revistei Vogue, informeaza DPA, citata de Agerpres.

Ducele de Sussex a discutat despre mediul inconjurator, responsabilitate si schimbarile climatice cu experta in primatologie Jane Goodall intr-un interviu acordat pentru numarul din septembrie al celebrei reviste de moda, la realizarea caruia a colaborat si sotia lui, in calitate de editor-invitat.

Printul Harry a dezvaluit ca nasterea fiului sau care a venit pe lume in luna mai, i-a dus "conexiunea si dragostea fata de natura la un nou nivel."

Cati copii vrea sa aiba printul Harry

In timp ce isi preciza intentia de a avea mai mult de un copil, Harry a fost intrerupt de Jane Goodall, care l-a sfatuit sa nu aiba totusi "prea multi".

"Doi, maximum", a raspuns ducele, inainte de a-si exprima ingrijorarea pe care o resimte fata de soarta generatiilor viitoare.

"Mereu m-am gandit: acest loc este imprumutat. Si, cu siguranta, fiind inteligenti asa cum suntem noi toti si evoluati cum ar trebui sa fim cu totii, ar trebui sa putem lasa ceva mai bun in urma pentru generatia viitoare", a precizat el.

Comportamentul uman, determinat de mediu

Ducele de Sussex considera ca starea actuala a mediului este deja "terifianta". "Cate indicii trebuie sa ne mai ofere natura inainte de a afla si de a intelege pagubele si distrugerea pe care le provocam?" s-a intrebat Harry. Ducele a discutat si despre prejudecatile existente in societate si despre modul in care comportamentul uman este determinat de mediu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare