Vedete internationale

# Kate Middleton sarbatori #vedete extern #kate middleton #showbiz

De sarbatori, Kate Middleton incalca din nou protocolul! Ce spune Regina

Printul William, Kate Middleton si cei doi copii ai lor, George si Charlotte, isi vor petrece Craciunul si Revelionul in casa copilariei lui Kate Middleton, in satul Bucklebury, in Berkshire, si nu la resedinta regala Sandringham din Norfolk a reginei Elisabeta a II-a.


Obiceiul de a petrece sarbatorile alaturi de Regina a fost transmis din generatie in generatie inca din 1862, cand a fost cumparat castelul Sandringham in Norfolk de catre regina Victoria. Locatarii de la Windsor petrec noaptea Nasterii Domnului in aceasta resedinta regala, iar egina este inconjurata de toti descendentii sai.

Prima oara cuplul princiar a rupt traditia in 2012, sarbatorind Craciunul la familia Middleton, aminteste site-ul britanic Daily Mail. La acea vreme, Kate era insarcinata cu primul ei copil. In 2014, ducele si ducesa de Cambridge au recidivat, petrecand sarbatorile la resedinta lor Anmer Hall din Norfolk, in compania Pippei Middleton si a logodnicului ei, James Matthews.

“Maiestatea Sa intelege ca este vorba de o dilema cu care se confrunta multi tineri parinti si intelege foarte bine cat de apropiata este Catherine de familia sa”, a dezvaluit o sursa apropiata de casa regala pentru Daily Mail. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care Elisabeta a II-a i-a inclus de mult timp pe domnul si doamna Middleton la evenimente de familie.

Sursa foto: Hepta
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare